ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ!

«Είναι ένας σύλλογος που σημαίνει πολλά για μένα. Πάντα αναρωτιέμαι εάν θα επιστρέψω εκεί»

Τρομερά λόγια από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό, στην παρουσίασή του από τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μάλιστα πως δεν φεύγει από το μυαλό του η σκέψη για μια πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες!

Ο Ισπανός, νέος κόουτς των «μπλαουγκράνα», παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μπαρτσελόνα και μίλησε για την τεράστια πρόκληση στην καριέρα του. Ο Βαλβέρδε δέχτηκε… καταιγισμό ερωτήσεων και μεταξύ των πολλών, ρωτήθηκε και για το πέρασμά του από τη χώρα μας και τη θητεία του στον Ολυμπιακό όπου κατέκτησε τίτλους, αλλά και διεθνή αναγνώριση! Στην αναφορά του στους «ερυθρόλευκους» ο νυν τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που σημαίνει πολλά για μένα. Νόμιζα ότι θα κάτσω για πολύ λίγο, αλλά ήμουν εκεί για τρία χρόνια. Γνώρισα έναν υπέροχο σύλλογο, και έναν υπέροχο κόσμο, όπως ο ελληνικός.

Πάντα αναρωτιέμαι εάν θα επιστρέψω εκεί, όμως τώρα είμαι στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε. Ξέρω ότι πλέον θα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα».

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + = 14