ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕ 2.90€ ΜΟΝΟ: Η ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!

Η «Σπιτική Κουζίνα» θα αρχίσει να λειτουργεί από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 5.00 το απόγευμα από  Δευτέρα έως και Σάββατο . Οι Γλυφαδιώτες  έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση της  υπηρεσίας Delivery.

Η Σπιτική Κουζίνα που όλοι αγάπησαν, τώρα και στη Γλυφάδα ακόμη πιο δυνατή.

 Η Σπιτική Κουζίνα που όλοι αγάπησαν διανύει σήμερα τον 5ο χρόνο λειτουργίας της και στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

 

Η πρωτότυπη αλυσίδα φαγητού ξεκίνησε ως πρόγραμμα σε συνεργασία με δήμους και σταδιακά άρχισε να επεκτείνεται αυτόνομα με στόχο να προσφέρει πιστοποιημένο και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε όσους το είχαν ανάγκη.

 

Ήδη λειτουργεί με επιτυχία σε πολυάριθμους δήμους και εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν ένα ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σαν να το μαγείρευαν οι ίδιοι.

 

Η χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία γρήγορα απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στους περισσότερους δήμους της Αττικής όλοι μπορούν να ξεχωρίσουν πλέον τα γνωστά σπιτάκια που άλλαξαν τη ζωή μας.

 

Στη Γλυφάδα όλα τα πιάτα κοστίζουν μόνο 2,90 ευρώ και στόχο έχουν να προσφέρουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής ανεξαιρέτως σε όλους μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης.

 

Η Σπιτική κουζίνα δεν απευθύνεται μόνο στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους της καθημερινότητας που εκτός από χρήμα θέλουν να εξοικονομήσουν και χρόνο.

 

Το νέο στέκι της Σπιτικής Κουζίνας στη Γλυφάδα, στη Γούναρη 45, λειτουργεί από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 5.00 το απόγευμα από Δευτέρα έως και Σάββατο και για πρώτη φορά οι δημότες της Γλυφάδας, οι απλοί κάτοικοι και όσοι εργάζονται στην περιοχή, μπορούν να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας Delivery για να παραλαμβάνουν το ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό με ένα απλό τηλεφώνημα στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας τους.

 

Η ποικιλία φαγητών είναι μεγάλη και ξεκινάει από γιουβαρλάκια και παστίτσιο μέχρι γιουβέτσι και μακαρόνια με κιμά, κρέας, χειροποίητες πίτες, αλλά ακόμη και καφέ. Τα φαγητά εξαντλούνται καθημερινά και το μενού είναι διαφορετικό ανάλογα την ημέρα.

 

Τα υλικά είναι αγνά και ολόφρεσκα από Έλληνες προμηθευτές και παραγωγούς και η Σπιτική Κουζίνα φέρει τις πιο γνωστές πιστοποιήσεις. Η μεγάλη αλυσίδα φαγητού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλου του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια λόγω της υψηλής ποιότητας, της πιο ανταγωνιστικής τιμής στην αγορά και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Καθημερινά προσφέρονται ειδικά γεύματα για διαβητικούς, αλλά και με χαμηλές θερμίδες σε συνεργασία με δίκτυο ειδικών και διαιτολόγων. Όσοι εργάζονται στη Γλυφάδα θα μπορούν να αξιοποιήσουν και ένα ειδικό πακέτο φαγητού, το COMBO OFFICE, που έχει δημιουργηθεί σε ειδική τιμή αποκλειστικά για εργαζομένους που προτιμούν ένα ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο πιάτο στον χώρο εργασίας τους αντί να ανατρέχουν σε λύσεις γρήγορου φαγητού.

 

Η Σπιτική Κουζίνα ανήκει στον Όμιλο SALAS που έχει μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Σπιτικής Κουζίνας  www.spitikikouzina.gr ή την σελίδα στο facebookspitikikouzina όπου αναρτώνται καθημερινά τα Μενού των φαγητών, νέα και προσφορές ή να καλείτε στο τηλέφωνο 210 9637664.

  spitiki koyzina 1

spitiki koyzina 2

spitiki koyzina 3

spitiki koyzina 4

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ έξι = 9