ΑΠΕΝΑΝΤΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑΣ!

Σε μια  εποχή που οι δημοσιογραφικές κωλοτούμπες από τις δήθεν ελεύθερες φωνές  βρίσκονται σε πλήρη οργασμό, εμείς θα επιδιώξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να είμαστε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι, να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο, αφήνοντας τα ανεπάγγελτα νυστέρια να γράφουν αοριστολογίες και παπαριές.

Η κριτική όπως κι η αυτοκριτική είναι ουσιώδες γνώρισμα αυτών που έχουν την ψυχή και την λεβεντιά να αναγνωρίσουν τα λάθη τους . Όσοι δεν έχουν την μαρμελάδα στα αυτιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι πολλές φορές μπορεί να οδηγηθούμε σε εσφαλμένα συμπεράσματα, όμως το πιο βλαπτικό είναι να μην τα αναγνωρίζουμε και να επιμένουμε στα ίδια λάθη γιατί φοβόμαστε να παραδεχτούμε την αλήθεια. Κατά όσο λοιπόν με αφορά έχω την ωριμότητα και το σθένος να πω ότι απέναντι στον Παπανικολάου εγώ έκανα το λάθος και όχι αυτός σε εμένα.

Κατανοητός;

Για να κάνω όμως πιο ξεκάθαρα και πιο εύκολα τα πράγματα  για τον αναγνώστη θα πρέπει να πω ότι θα είμαστε σταθερά δίπλα στην Δημοτική Αρχή αλλά και απέναντι αν χρειαστεί, ίσκιος και κριτής στο διαχειριστικό της έργο και πορεία, με καθαρές κουβέντες χωρίς Είπα – Ξείπα και ξεσκονίσματα.

Δεν έχω καμία πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και ουδόλως με ενδιαφέρει να απαντήσω στα γνωστά ευφυολογήματα που κατά καιρούς γράφονται από κάποιους συνταξιούχους διανοούμενους της πιάτσας. Ο κάθε ένας από εμάς κρίνεται με βάση τα όσα γράφει παίρνοντας έτσι και την ευθύνη.

Μένοντας σταθερά μακριά από τις οδηγίες χρήσεως αυτών που τρολάρουν – χιουμορίζουν – πιέζουν,  ίσως  για να ασκήσουν μια ηθική πίεση στον Παπανικολάου και σε κάποιους δημοτικούς συμβούλους, θα επιδιώξω με κάθε τρόπο την ανάδειξη του έργου της Δημοτικής Αρχής, τολμώντας συνάμα με αποδείξεις και ονόματα στην αποκάλυψη των γνωστών χειρουργών που ευτελίζουν και μετατρέπουν τους έντιμους σε απατεώνες και τα λαμόγια σε κυρίους.

αφήστε ένα σχόλιο


2 + τέσσερα =