ΑΠΑΙΧΤΟΣ… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρά τις μη καλές σχέσεις με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, οφείλω να ομολογήσω ότι η προχθεσινή του παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέπληξε ευχάριστα όλους τους παρευρισκόμενους  με την πνευματική του καλλιέργεια, μιλούσε με ευχέρεια για το πώς οραματίζεται έναν επανασχεδιασμό του δήμου σε όλα τα  επίπεδα, έχοντας ξεκάθαρη αντίληψη για όλα τα προβλήματα, καθώς και πλήρη επίγνωση της τεράστιας ευθύνης που ανέλαβε.

Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι ότι έδειξε να πιστεύει στις συνεργασίες και αποδέχτηκε όλες τις προτάσεις της αντιπολίτευσης προσπαθώντας να δώσει λύσεις.  Μεταξύ άλλων, σωστή η παρατήρηση του ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να λειτουργεί “κυνηγώντας” υπηρεσιακά θέματα. Η αναβάθμιση του συναρτάται από το κατά πόσο συζητάει τα θέματα που πραγματικά απασχολούν τους πολίτες  στην ώρα τους, έτσι που οι αποφάσεις να μην παίρνονται βιαστικά και στο πόδι.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εμείς πέρα από κάθε μικρότητα και μικροψυχία ευελπιστούμε ότι αν αποφύγει  τις κομματικές αγκυλώσεις, δεσμεύσεις ή επιρροές που χρόνια τώρα οδήγησαν την τοπική αυτοδιοίκηση στο απόλυτο τέλμα θα έχει πετύχει σημαντικό άθλο γιατί η Γλυφάδα χρειάζεται δήμαρχο με π@π@ρια και όχι εντολοδόχο των κομμάτων.

Από την αντιπολίτευση εκτός από κάποιες σωστές επισημάνσεις του κ. Κόκκορη όλοι οι άλλοι έδειχναν βαριεστημένοι λες και συνεχίζουν τις διακοπές τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μόνος διασωθείς ο Θανάσης Ηλιόπουλος που με τις σωστές παρεμβάσεις και το στιβαρό του λόγο έδειξε το πόσο χρήσιμος θα είναι και πάλι στα δημοτικά δρώμενα καθώς επίσης και το μεγάλο κενό που άφησε η απουσία του τα προηγούμενα χρόνια.

Θα πρέπει επίσης να σταθούμε και στην αρχηγική εμφάνιση του Βασίλη Μουλακάκη ο οποίος εξέπληξε κι αυτός με την ντομπροσύνη του παραδεχόμενος αυτό που κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κρύψουν, ότι δλδ, η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε πίσω της ένα σημαντικό έργο .

Υ.Γ

Δυστυχώς για τεχνικούς λόγους δεν μπορούμε να αναρτήσουμε το βίντεο της Δημοτικής Συνεδρίασης

αφήστε ένα σχόλιο


2 × έξι =