ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΑΠ!!! ΑΝ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΣΟ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗ… ΚΑΤΣΩ!!

Πελάτης του Παπ κατάντησε ο Τάσος,  ο οποίος κάθε φορά «ματώνεται» από τις συνεχόμενες δικαστικές ήττες και χώνει βαθιά το χέρι στη τσέπη, (5.000€) περίπου σήμερα για να  καθαρίσει.  Σινιέ το βλαχάκι, σήμερα στα δικαστήρια με γραβατούλα «έσκασε» κι άρχισε πάλι να αγορεύει  λέγοντας ότι μπορεί να φανταστεί ένα διεφθαρμένο μυαλό, νομίζοντας ότι οι δικαστές είναι από το νομό κοροϊδίας. Και τι δεν επικαλέστηκε ο «πισινός» του πάλι σήμερα κι όταν είδε ότι δεν του έβγαινε ζητούσε απεγνωσμένα για ηλιθιότητες  να αναβληθεί η δίκη αλλά οι δικαστές δεν πιάστηκαν κορόιδο και απέρριπταν τα αιτήματα του το ένα μετά το άλλο.  

Αργεί ο Θεός αλλά δεν λησμονεί, έτσι ήρθε η ώρα να κάνει ταμείο γιατί έχει βλάψει και έχει φέρει σε απόγνωση πολύ κόσμο κι όπως λέει η παροιμία όλα εδώ πληρώνονται.   

Μαθαίνω ότι συνάντηση είχαν σε καφε της Λαμπράκη η γνωστή ομάδα της αλητείας αναμένοντας τα αποτελέσματα της δίκης του εργοδότη και συνεργάτη τους, οι οποίοι όμως μετά την απόφαση της δικαιοσύνης (έφαγαν μια βούρτσα τόοοοοοοοση) το φυσούσαν και δεν κρύωνε!!!

Περαστικά σας!!!

 ΥΓ

Και πουσται, κάντε λίγο υπομονή έρχεται και σειρά σας, κι αν δεν καταλάβατε, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.

Πάλι τον φτιάξατε τον  ΠΑΠ μαλάκες!!! 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 8 =