ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: ΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!

Πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βοήθησε τον Τσίπρα να Ξεφορτωθεί Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου!

Η Απόλυτη Αποκαλύψη των Σκοτεινών Σχεδίων των ΗΠΑ, στην Ελλάδα, στο Άρθρο Σοκ του Σπύρου Πρίφτη!

Ένα ντροπιαστικό «Μπράβο» για κάθε πραγματικό Αριστερό Ηγέτη, πήρε ο Έλληνας Πρωθυπουργός ‘Αλεξης Τσίπρας, από δύο ανώτατους Αμερικανούς αξιωματούχους, τον διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Τσάρλς Κάπτσαν, και τον αναπληρωτή σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Ουόλι Αντεγιέμο.

Η Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου επαίνεσαν τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, που δημιουργήσει ενα συμπαγές κυβερνητικό σχηματισμό, και χαιρέτισαν τις επιλογές που έκανε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση οι Αμερικανοί είναι ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ο Τσίπρας απομάκρυνε τους ακραίους (Επικίνδυνους για τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου)  από την κυβέρνησή του, και τώρα -όπως τονίστηκε- η Ελλάδα έχει μία ισχυρή, οριακή αλλά πειθαρχημένη πλειοψηφία η οποία είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων και της Ευρώπης.

Για τον Προδότη Τσίπρα,και την προσπάθεια των ΗΠΑ, να τον κρατήσουν πάσει θυσία στην Εξουσία, είχα προειδοποιήση με άρθρο μου με τίτλο:Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Aκρως επικινδυνος o Π. Λαφαζάνης,Τρομοκρατικη οργανωση η Αριστερα Πλατφορμα!!! Μπλοφα της CIA Σχέδιο δολοφονίας του Τσίπρα!!! Πούτιν Υπερ δημιουργιας νεου Κομματος Λαφαζανη-Κωνσταντοπουλου-Βαρουφακη! Δείτε εδωhttps://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/6RzQDsKkGye

Στα κύρια κομμάτια του άρθρο,Αποκαλύπτω τα εξής:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Aκρως επικινδυνος o Π. Λαφαζάνης,Τρομοκρατικη οργανωση η Αριστερα Πλατφορμα!!! Ακρως ανησυχητικά για την Ελλάδα είναι τα συμπεράσματα της εκτακτης  Απορρητη εκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που αφορα την Τρομοκρατια στην Ελλαδα!Συγκεκριμένα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαπιστώνει οτι θα υπαρξει αύξηση της δράσης αναρχικών τρομοκρατών στην Ελλάδα, αναγεννηση των αριστερων σκληροπυρηνικών πυρηνων και  ομάδων του λεγόμενου αντάρτικου πόλης, μαλιστα θα μπόρεσουν να επανεξοπλιστουν με βαρύ εξοπλισμο, και να ανακτήσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητές τους, σε ενα αιματηρο ανταρτικο πολης,στα προτυπα της 17 Νοεμβρη!!!Στο ιδιο  καδρο των τρομοκρατικων οργανωσεων στην Ελλαδα , η Απορρητη εκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , βαζει την Αριστερα πλατφορμα του Συριζα,αλλα και την Κομμουνιστική Τάση του κυβερνώντος κόμματος, χαρακτηρίζοντας (τες) ως ακρως επικινδυνες οργανωσεις, που σκοπο εχουν να αποσταθεροποιησουν την Κυβερνηση Συριζα, και ολο το πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα, φεροντας χαος και αναρχια στην χωρα!?

Ειναι σαφες,η ωμή προσπαθεια των ΗΠΑ μαζι με την ΕΕ στα εσωτερικα της χωρας μας,και στις αγωνιώδεις προσπαθειες να σωσουν την Κυβερνηση Α.Τσιπρα, ωστε να υλοποιήσει την συμφωνια θανατικης μας καταδικης, που μας επεβαλαν οι δανειστες!!! Αξιον αποριας, ειναι και η στροφη ολων των ΜΜΕ Υπερ του Α.Τσιπρα,και της συμφωνιας που υπεγραψε…..Απο την προπαγανδα των ΜΜΕ υπερ του ΝΑΙ….Τωρα το γυρισαν  σε μια εντιμη συμφωνια!!! Με το ΟΧΙ ο λαός ζήτησε μία καλύτερη συμφωνία. Η συμφωνία αυτή δεν ήρθε. Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε τι κάνουμε από εδώ και μπρος.  Ο Ελληνικος λαος πρεπει να ειναι ετοιμος για ΟΛΑ!!!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης   

spyros.priftis76@yahoo.gr

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × 1 =