ΑΝΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ

Την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρυχθεί για σήμερα στον ΗΣΑΠ από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και για την Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 15:00 ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.

Η απόφαση ελήφθη «μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά μας».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων, καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και την Πέμπτη, ο προαστιακός τραβά χειρόφρενο καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται και τα δρομολόγια του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 6