ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ: ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ – ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Νέες προκλητικές δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας, βάζοντας στο στόχαστρο και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, έκανε σήμερα ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και συνεταίρος του Ερντογάν (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο Μπαχτσελί συνέχισε το εθνικιστικό κρεσέντο πολλών υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν, και για μία ακόμα φορά απείλησε ουσιαστικά με πόλεμο, θυμίζοντας το τι συνέβη το 1922 με τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο, είπε χαρακτηριστικά: «Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν, θα επαναλάβουμε την Ιστορία. Για μας είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί, μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα».

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ειδικότερα για τον κ. Καμμένο ο κ. Μπαχτσελί είπε: «Εχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».

Και συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις του: «Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς, αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = τέσσερα