ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!

Μάλλον τον τρώει ο πισινός του και ψάχνεται  να κλείσει σουίτα στο ΑΤ της οδού Δούσμανη!! Πανηγυρίζει  ο γνωστός ψευτοδημοσιογράφος Η. Ζαχαριάδης θέλοντας για μια ακόμη φορά να παραπλανήσει τους αναγνώστες κρύπτοντας  ότι για 5 τουλάχιστον ώρες βρισκόταν κρατούμενος ύστερα από μήνυση που του είχε προ ημερών υποβληθεί από τον  Δημάρχο Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στο ΑΤ της οδού Δούσμανη,  για να αφεθεί αργότερα ελεύθερος  και να πάει η υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.

Μετά της αποχώρηση του από το ΑΤ Γλυφάδας προέβη και πάλι σε αήθης χαρακτηρισμούς  θέλοντας να δείξει ψευτοηρωισμό, προφανώς  πιστεύει ότι απευθύνεται σε αποχαυνωμένους πολίτες  που ξεχνούν, δεν έχουν κρίση και άποψη και μπορεί να τους κοροϊδέψει με ψευτοατάκες,  με προσωπικές συκοφαντίες (ακόμα και κατά οικογενειών) και την καθημερινή ανυπόστατη κατασκευή σκανδάλων όπως έκανε και προ ημερών με την δήθεν τρίμηνη αργία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου η οποία απεδείχθη ψευδέστατη για να έρθει μετά από ημέρες να ζητήσει συγνώμη λέγοντας ότι η πληροφορία του ήταν εσφαλμένη.

Ως συνήθως, ΕΙΠΑ – ΞΕΙΠΑ για να παραπλανήσει και να εξαπατήσει τους πολίτες γνωρίζοντας ότι από την λάσπη, όσο κι αν πλυθείς όλο και κάτι μένει. Ο απόλυτος ξεπεσμός της δημοσιογραφίας από έναν «κύριο» που παριστάνει τον δημοσιογράφο και έκτισε την καριέρα του πάνω στη  συκοφαντία, την μηχανοραφία και τη λάσπη,  για να μπορεί να διεκδικεί μεροκάματο. Αυτό το «λιοντάρι»  της δήθεν δημοσιογραφίας που μάχεται δήθεν για την εντιμότητα στην Γλυφάδα, με τις δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις που προσβάλει την δημοσιογραφία της ηθική της και την νοημοσύνη του αναγνώστη, δεν είναι παρά μια νυφίτσα που δρα υπογείως και δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις εξυπηρετώντας τα  συμφέροντα του εκάστοτε εργοδότη του.

ΥΓ

Παρότι και την άλλη μέρα πήγε στο γνωστό καφέ απ’ όπου συνελήφθη την προηγούμενη μέρα για να δείξει θαρραλέος κι απτόητος, κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του λόγω… ΑΡΓΙΑΣ!!

Με τον επόμενο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος !!

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δέκα