ΆΡΤΑ: ΣΥΝΕΛΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ

Συνελήφθησαν την Τρίτη, μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα, οι τρεις Ρομά που βασάνισαν άγρια ένα σκύλο, βάζοντας του φωτιά,
Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας και από άλλους νομούς, καθώς και αστυνομικοί σκύλοι, ενώ κατάσχεσε τα κινητά των τριών Ρομά.  Στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν επίσης και όπλα για τα οποία δεν υπήρχε νόμιμη άδεια.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, από το αποτρόπαιο βίντεο το οποίο ανέβασε στο προφίλ του στο διαδίκτυο ένας ανήλικος τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου κατάλαβαν ότι το έγκλημα σημειώθηκε έξω από τα Δικαστήρια της Άρτας. H τύχη του άτυχου ζώου παραμένει άγνωστη, ενώ η τοπική κοινωνία τονίζει ότι οι τρεις Ρομά έχουν έρθει πρόσφατα στη περιοχή.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Άρτα. Σύμφωνα με το zoosos.gr, o ανήλικος κρατάει το δύστυχο ζώο μ’ ένα πράσινο σχοινί. Ο δεύτερος και μεγαλύτερος στην ηλικία αφού περιλούζει το σκυλί με εύφλεκτη ουσία του βάζει φωτιά, και το αγόρι αφήνει το σχοινί ενώ το σκυλί φεύγει ουρλιάζοντας καθώς καίγεται το σώμα του. Το zoosos.gr έχει στείλει τα στοιχεία του συγκεκριμένου προφίλ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 9