ΆΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ Μ@ΛΑΚΑ ΡΩΣΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ (εικόνα)

Ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του κράζουν άγρια τον Ρώσο διαιτητή Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος με τα σφυρίγματά του άλλαξε την πορεία της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάλμε και στον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

enalti

Όπως γράφουν, ο εν λόγω ρέφερι είχε προκαλέσει πάλι έντονα παράπονα και την κριτική του Τύπου για την παρουσία που είχε στο παιχνίδι Σπαρτάκ Μόσχας-Τορπέντο Μόσχας. Στην αναμέτρηση, για την 9η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος πάλι δεν είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αν και έπρεπε να καταλογιστεί, και ο παρατηρητής είχε σημειώσει ως «ικανοποιητική» τη διαιτησία του.

karasef1Συγκεκριμένα, στη ρωσική ιστοσελίδα «Sport-Express» αναφέρουν ότι ο 35χρονος ρέφερι είχε πάλι προκαλέσει συζητήσεις με τα σφυρίγματά του στους αγώνες: Ζενίτ-Κρίλια Σοβέτοφ, Τομ Τομσκ-Κρίλια Σοβέτοφ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρούμπιν Καζάν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Στο site αναρωτιούνται «πώς είναι δυνατόν οι ιθύνοντες για θέματα διαιτησίας της FIFA και της UEFA, Μπουζάκα και Κολίνα, να του έχουν επιτρέψει να διαιτητεύει σε διεθνείς αγώνες»;

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − = 3