Σταδιακά η άρση των περιορισμών: Οι πιθανές ημερομηνίες για εστίαση, Γυμνάσια – Λύκεια και χιονοδρομικά

 Σταδιακή θα είναι η άρση των   περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω κορονοϊού. Οι πιθανές ημερομηνίες του ανοίγματος της εστίασης, των Γυμνασίων και Λυκείων, όπως επίσης και των χιονοδρομικών κέντρων σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού την Παρασκευή θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Πιθανότερη ημερομηνία για την επαναλειτουργία τους, είναι η 1η Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί εντελώς και το ενδεχόμενο να ανοίξουν στις 25 Ιανουαρίου.

Στο «τραπέζι» βρίσκεται το ενδεχόμενο η μετακίνηση των πολιτών προς τα χιονοδρομικά να γίνεται με την επίδειξη αποδεικτικού της κράτησης και να μην ανοίξουν ταυτόχρονα οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Σχετικά με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, η 1η Φεβρουαρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των δια ζώσης μαθημάτων σε όλες τις τάξεις.

Όσο για το άνοιγμα της εστίασης, αν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα ανοίξει ξανά περί τα τέλη Φεβρουαρίου. Σε κάθε περίπτωση η εστίαση θα ανοίξει με τραπέζια σε εξωτερικούς και μόνο χώρους.

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 2