Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ?

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης που έβγαλαν οι «φωστήρες», φαίνεται ξεκάθαρα  ότι όλη αυτή η πολεμική σύρραξη  ήταν θέμα και μόνο πρεστίζ για τον δήθεν «Ανεξάρτητο» ΠΑΣΟΚΟ δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο που θέλησε να δείξει τα δόντια του γιατί δήθεν ο Δήμος Γλυφάδας δεν ενημέρωσε ως όφειλε τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ,αλλιώς όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα  και θα συναινούσανε στο έργο της ασφαλτόστρωσης «ρίχνοντας» πάλι το αισχρό υπονοούμενο αν «φυσικά οι προδιαγραφές το έργου είναι ανάλογες που προβλέπει η νομοθεσία».

Δείτε το:  

Εάν ο Δήμος Γλυφάδας είχε ενημερώσει τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπουλης, για το συγκεκριμένο έργο δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, και θα συναινούσαμε στο έργο ασφαλτόστρωσης, αρκεί φυσικά οι προδιαγραφές του έργου να είναι οι ανάλογες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Οφείλουμε λοιπόν να πούμε, ότι επί θητείας όλων των δημάρχων που πέρασαν από την πόλη, η ασφαλτόστρωση στην Γούναρη γινότανε πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ας πάμε στο αισχρό υπονοούμενο.  Δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής όταν λέει ότι ,  «αν φυσικά οι προδιαγραφές το έργου είναι ανάλογες που προβλέπει η νομοθεσία»?  Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, ή μήπως φοβήθηκαν ότι η πίσσα εμπεριέχει μέσα και ποπ κορν?

Αστειότητες, το έργο της ασφαλτόστρωσης σταμάτησε για λόγους ρεβανσισμού από την ζήλια του δήθεν «Ανεξάρτητου» ΠΑΣΟΚΟΥ δημάρχου Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου που είναι πλέον υπόλογος στους κατοίκους του Ελληνικού –Αργυρούπολης για τον ρεβανσισμό και την απερισκεψία του.

Επιμένοντας στην όξυνση και την αμπελοφιλοσοφία οι «φωστήρες» του «Ανεξάρτητου» ΠΑΣΟΚΟΥ Κωνσταντάτου  για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανευθυνότητας και διερωτούνται γιατί το έργο έγινε νύχτα επικαλούμενοι την επικινδυνότητα για την ασφάλεια του πολίτη? Τώρα τι να απαντήσεις. Προφανώς αν δεν είχε προκύψει το πρόβλημα δεν θα υπήρχε και λόγος ανησυχίας από μέρους τους, άλλωστε όπως φαίνεται είναι δύσκολο να αντιληφθούν ότι αν η ασφαλτόστρωση γινότανε ημέρα σε ώρες αιχμής θα είχε προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλη την Γούναρη, τον εκνευρισμό και την μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών των διερχόμενων οχημάτων.

Προς τι όμως όλα αυτά τα υπονοούμενα? Τι θέλει να δείξει ο ντε και καλά «Ανεξάρτητος» ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης  Κωνσταντάτος, ο μέχρι χθες ευνοούμενος- διορισμένος απατεώνων (Μαντέλης) της μεγάλης σχολής του ΠΑΣΟΚ? Καλή η μούρη, καλό το παραμύθι αλλά το παρελθόν του δίπλα σε απατεώνες (Μαντέλης) που κατασπάραξαν τη δημόσια περιουσία  μπορεί να το διαγράψει?

Μήπως γι αυτό θα πρέπει να τον ζηλεύει ο Αναμορφωτής Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου? Όσο κι αν προσπαθούν να φανούν συνεργάσιμοι μέσα από στην ανακοίνωση το χάνουν και δείχνουν το αληθινό πρόσωπο του δημάρχου  δήθεν «Ανεξάρτητου» ΠΑΣΟΚΟΥ Γιάννη Κωνσταντάτου που κατέχεται από ρεβανσισμό ζήλια και φθόνο  γιατί ακριβώς δεν μπορεί ούτε και στο ελάχιστο να συγκριθεί με τον Αναμορφωτή Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικο λάου και είναι αναγκασμένος όσο κι αν προσπαθεί να τον μιμηθεί… να τρώει τη σκόνη του.

ΥΓ

Κωνσταντάτε, μην ποινικοποιείς  ακόμα και τις φιλίες. Πιστεύω να έγινα αντιληπτός?

αφήστε ένα σχόλιο


6 − = τρία