Ο Ζαχαριάδης ξεφτιλίζει την παράταξη Θεοδοσόπουλου – Τζούβελη – Γιάχου!!

Όχι που μας πέφτει λόγος αλλά τελικά πράγματι όπως λέει ο λαϊκός αφηγητής όλα εδώ πληρώνονται. Απ’ όσα διαρρέουν οι ίδιοι το δημοσίευμα του «Πρύτανη» της καφρίλας  που τους αποκαλεί λαγούς και ανύπαρκτους έγινε γιατί του έκοψαν το χαρζιλίκι. Εντάξει Τζούβελης – Γιάχος παλιές καραβάνες, φίλοι κι απόφοιτοι της ίδιας σχολής με τον Ζαχαριάδη.

Αυτός όμως ο κακομοίρης ο θεοδοσόπουλος, αυτός ο πολιτικά καημενούλης φαρμακοποιός με την δουλειά του με την επιστημονική του κατάρτιση πήγε για μαλλί ο έρμος και βγήκε κουρεμένος. Τον βάλανε μπροστά τον παραμυθιάζανε ότι μπορεί ο “καημενούλης” να γίνει δήμαρχος κι ο Στέλιος τους  πίστεψε και πλήρωσε τη λέζα με το παραπάνω.

Στέλιο θυμάσαι που σου έλεγα ότι έκανες τραγικό λάθος και έμπλεξες με τους «σπεσιαλίστες» το θυμάσαι?

Και να πάμε στον πεντακαθαρίδη της παρέας τον Γιάννη Τζούβελη αυτός είναι  συνηθισμένος στα μπινελίκα του Ζαχαριάδη, άλλωστε τόσα χρόνια φίλοι, γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, άλλες φορές τον κυνηγάει ο Γιάννης με μηνύσεις κι άλλες όταν πρόκειται για να λασπολογήσει κάποιον τον προσκαλεί και γίνονται συνεργάτες. Η ανάγκη βλέπετε να ξεφτιλίσουν με αήθη κοπρογραφήματα τον αντίπαλο τον κάνει να ρίχνει κατά καιρούς νερό στο κρασί του.

Τόσα χρόνια στην πιάτσα ο Γιάννης σαν να μην διδάχτηκε τίποτα και επιστράτευσε τον Ζαχαριάδη  να βρωμίσει τον Παπανικολάου. Α βρε Γιάννη γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.

Αμ ο άλλος ο Γιάχος αυτός πάλι είπε να μπει στα δημοτικά δρώμενα για να «καθαρίσει» την ήρα από το στάρι. Άλλος ιεραπόστολος της διαφάνειας και της εντιμότητας για τον οποίο προς χάριν της φιλίας τους δεν κάνει καμία αναφορά, άλλωστε όταν δυο άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους βρίσκουν τρόπο να τα βρουν να συνεννοηθούν κι ο Γιάχος  με τον Ζαχαριάδη έχουν πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Μεγάλη πλάκα τους έκανε  «μάγκες» ως και λαγούς τους παρουσιάζει για να τους ξεφτιλίσει.

Το ηγετικό τρίο της Γλυφάδας που γυρίζει σελίδα για μια ακόμη φορά στα μανταλάκια.

Βέβαια ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τώρα πια για όλα αυτά γιατί  η Γλυφάδα με δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου πραγματικά έχει γυρίσει σελίδα και άφησε πραγματικά πίσω το σαθρό, το σάπιο, τον ρεβανσισμό, τις ίντριγκες και τις μηχανορραφίες με συνέπεια αυτοί όλοι οι κύριοι και κάτι άλλα περισσεύματα να μην έχουν καμία απήχηση.

Ποιος δεν θυμάται την προεκλογική καμπάνια του Γιάχου με εκείνες τις συκοφαντικές φυλλάδες που μοίραζαν νύχτα στα σπίτια του κοσμάκη για να συκοφαντήσουν τον καλύτερο δήμαρχο αυτής της πόλης τον αναμορφωτή Γιώργο Παπανικολάου.

Βέβαια τον λόγο πήραν οι Γλυφαδιώτες με εκείνο το 80% που δεν άφησε  καμία αμφιβολία αμφισβήτησης και τους έστειλε στον αγύριστο.

Αυτούς λοιπόν τους στόλισε μια χαρά όσο για τον κολλητό τον Μάκη τον Φιλόπουλο που πήρε μια έτοιμη παράταξη από τον Κώστα Κόκκορη, την χρεοκόπησε την έκανε φύλλο και φτερό ούτε λόγος,  «Μούγκα». Το ίδιο και για τον άλλον τον Γκουριώτη του οποίου είχε αναλάβει την προεκλογική καμπάνια.  Καλά ρε “μάγκες” πως την πατήσατε έτσι???

Πάντα τέτοια!!

αφήστε ένα σχόλιο


8 + πέντε =