ΞΕΦΤΙΛΑ: ΔΕΝΔΙΑΣ- ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε το «πάντρεμα» του Γάλλου συγγραφέα Αλμπέρ Καμύ με τα «γραπτά» του καταδικασθέντα σε πολλάκις ισόβια για τη συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν», που γίνεται στην παράσταση «Ισορροπία του Nash»

Την παράσταση «Ισορροπία του Nash» που ανεβαίνει στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού σχολίασε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης.

Η παράσταση συνδυάζει του «Δίκαιους» του Άλμπερ Καμύ με τα ημερολόγια του Σάββα Ξηρού που κατέγραφε κατά τις ημέρες νοσηλείας του στον «Ευαγγελισμό», γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Εάν καταλήξαμε στο σημείο το Εθνικό Θέατρο να χρειάζεται την έμπνευση της σκέψης του κ. Ξηρού για να ανεβάσει ένα έργο στην πειραματική του σκηνή για την ελληνική Δικαιοσύνη, όπως είναι το σκεπτικό πίσω από το συγκεκριμένο έργο, τότε πραγματικά το επόμενο βήμα είναι να έρθει και στο Κοινοβούλιο να μας μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, να τον ακούσουμε με σεβασμό και ίσως να εμπνευστούμε από τη σκέψη του», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − = 4