ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ 286 ΤΟΝΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Θέμα: «Δωρεάν διάθεση 286 τόνων φρέσκων φρούτων στην Ανατολική Αττική από τον Δήμο Σαρωνικού».

 Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Σαρωνικού ανέλαβε τη δωρεάν διάθεση προϊόντων στους 12 Δήμους της Ανατολική Αττικής. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο Σαρωνικού 13 νταλίκες με φρούτα άριστης ποιότητας από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, διατέθηκαν στις ευπαθείς ομάδες των Δήμων της Ανατολικής Αττικής. Συνολικά, διατέθηκαν 132 τόνοι μανταρίνια, 88 τόνοι πορτοκάλια, 66 τόνοι μήλα.

 Τα φρούτα διανεμήθηκαν σε όλες τις δημοτικές δομές παροχής βοήθειας προς τους απόρους συμπολίτες μας, στις κατά τόπους δημοτικές κοινότητες αλλά και στην εκκλησία.

 

Με την ενέργεια αυτή ο Δήμος Σαρωνικού ενισχύει ουσιαστικά το σημαντικό έργο που επιτελεί το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαρωνικού, συμβάλλοντας στην προσωρινή ανακούφιση των ευπαθέστερων συμπολιτών μας. Εδώ και ένα (1) χρόνο το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρει υλική βοήθεια, σε τρόφιμα και είδη οικιακής και προσωπικής υγιεινής, σε περισσότερες από 250 οικογένειες.

 

Οι δωρεάν διανομές θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα αφορούν προϊόντα, όπως αυτά προσδιορίζονται σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 1707/14/8/2015. Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης Ανατολικής Αττικής για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/ και Υλικής βοήθειας (ΤΕΒΑ), ως νόμιμος ωφελούμενος ανέλαβε εξαρχής την υλοποίηση της δράσης  και φροντίζει για την κατανομή των αγαθών και τη διάθεση τους στους τελικούς δικαιούχους, σε όλη την Ανατολική Αττική.

IMG_5204

dwrean diathesi proiontwn

dwrean diathesi proiontwn 1

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = επτά