Γιώργος Παπανικολάου: Η αλληλεγγύη και η διάθεση προσφοράς των συμπολιτών μας ξεπέρασε πράγματι τις προσδοκίες μας

Η συγκίνησή μας είναι μεγάλη:
600 τσάντες γέμισαν φέτος με σχολικά είδη και θα φτάσουν στους μαθητές της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη χάρη στις δωρεές πολιτών,

συλλόγων και επιχειρήσεων της πόλης μας.

Η αλληλεγγύη και η διάθεση προσφοράς των συμπολιτών μας ξεπέρασε πράγματι τις προσδοκίες μας και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν.
Ευχαριστούμε επίσης την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας και τους εργαζόμενους στο Δήμο μας – με τον συντονισμό από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη – που έτρεξαν και φέτος την προσπάθεια αυτή.
Ειδικά τη φετινή περίοδο, με τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη κρίση με την πανδημία του κορονοϊού, οι ανάγκες ήταν αυξημένες.
Χάρη στη μαζική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας, οι ανάγκες θα καλυφθούν και – με την συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων με τους διευθυντές των σχολείων – οι τσάντες με τα απαραίτητα σχολικά είδη θα φθάσουν σε όλα τα παιδιά που τις χρειάζονται.
Να ευχηθούμε για μια ακόμα φορά καλή σχολική χρονιά σε όλους, με σοφία, ελπίδα και αγάπη – στο πνεύμα και της σημερινής γιορτής!

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × 8 =