ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όπως γνωρίζετε, στις δημοτικές εκλογές του έτους 2010, είχα πει στον βουλευτή, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο της Γλυφάδας, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ιδιότητας, και όχι να το έχει δίπορτο.

Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο Μίλτος δεν εξελέγει δήμαρχος και σ΄αυτό έχει συμβάλει στα μέγιστα ο κ. ΓΙΑΧΟΣ Παναγιώτης, με αποτέλεσμα ο Μίλτος να δραπετεύσει από το Δήμο και παραδώσει τους δημοτικούς του συμβούλους, στις «ορέξεις» του νυν δημάρχου, Κώστα Κόκκορη και – ο Μίλτος- να γίνει Υπουργός. (Μπράβο Μίλτο !!!).

2) Κε Παπανικολάου, είστε ευρωβουλευτής.

Εισπράττεται πολύ καλή αποζημίωση. Έχετε προσωπική ασφάλεια που πληρώνει ο κάθε έλληνας φορολογούμενος (και εγώ).

Το αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, είναι ιδικοκτησίας, τίνος ; ; ;

Οι δύο νεαροί που είναι πάντοτε δίπλα σας και σας συνοδεύουν σε όλες τις μετακινήσεις σας, ποιοι είναι; ; ; Αμείβονται από τον Έλληνα φορολογούμενο ; ; ;

3) Για να μην έχετε την τύχη του Μιλτιάδη, (ως προς την μη εκλογή του, δήμαρχος), ως Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, σε συμβουλεύω (για να μην γράψω, απαιτώ), Σήμερα -29-03-2014- να υποβάλεις την παραίτησή σου από ευρωβουλευτής, όπως έκαναν οι βουλευτές: ΔΟΥΡΟΥ & ΣΠHΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. Είμαι βέβαιος ότι οι υποψήφιοι ψηφοφόροι σου θα το εκτιμήσουν.

4) Όπως γνωρίζετε, ανιδιοτελώς αγωνίζομαι πολύ ποιο περισσότερο από τον καθένα σας να μην ξανά εκλεγεί δήμαρχος της Πόλης μας, ο δυνάστης._

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × = 24