ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΖΟΥΡΛΑΡΙΣ

Υφυπουργός Παιδείας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή  όσα είπε χθες το μεσημέρι σε εκπομπή του Metropolis 95,5 για τον Αρη και τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να υποστηρίζει ότι η δήλωσή του αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Ο κ. Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του από την Κυβέρνηση απόΥφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή. Μάλιστα, επισημαίνεται πως δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και παραμένει στη Βουλή ως επικεφαλής του κόμματός του «Πυρίκαυστος Ελλάς» συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.

Η παραίτηση του οφείλεται στις δηλώσεις του Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.

«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;», είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή!

Υπενθυμίζουμε πως το SDNA, ήταν πρώτο από τα μεγάλα αθλητικά και πολιτικά ΜΜΕ που ανέδειξε το θέμα και τοποθετήθηκε για τις απρεπείς δηλώσεις του Ζουράρι κατά του ιστορικού σωματείου, του Άρη αλλά των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Το SDNA σας είχε παρουσιάσει και το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκπομπή του Metropolis, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω…

 

Οι αντιδράσεις από τις χυδαίες δηλώσεις του Ζουράρι

Η αναστάτωση που προκάλεσε ο Ζουράρις με τις απρεπείς δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από τον Άρη με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη να βγάζουν ανακοινώσεις, ενώ από τον Ολυμπιακό απάντησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Ομως, δεν ήταν μόνο ο αθλητικός κόσμος που αντέδρασε, αλλά και ο πολιτικός με τους ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης να παίρνουν θέση, ενώ σήμερα το πρωί αντέδρασε έντονα το στέλεχος και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος ο οποίος ζήτησε τόσο από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο όσο και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επιληφθούν του ζητήματος.

«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση», αναφερόμενος στον συνάδελφό του βουλευτή. «Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Κώστα Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = δέκα