ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ο άνθρωπος που έσκιζε τα ρούχα του στη Βουλή κατά των φοιτητών περνούσε ένα χρόνο πριν τον Σαμαρά γεννεές 14.  Μιλάμε για τον ανεκδιήγητο Κώστα Μαρκόπουλο-πρώην βουλευτή της ΝΔ, πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, σημερινό βουλευτή της ΝΔ. Ζαλιστήκατε;

Κι εμείς αλλά ας απολαύσουμε μια ακόμη σωστή επιλογή του σοφού λαού!
Μπορει ο Κώστας Μαρκόπουλος να έχει ουσιαστικά επιστρέψει στη ΝΔ, φαίνεται όμως να ξεχνά ότι μερικούς μήνες πριν αποκαλούσε τον Αντώνη Σαμαράς “αρχιερέα του ψεύδους και χοροδιδάσκαλο της κωλοτούμπας”. Το βίντεο που ακολουθεί είναι μια προεκλογική ομιλία του κ. Μαρκόπουλου ως υποψήφιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου και καταφέρεται εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως φαίνεται όμως ένα χρόνο μετά ο κ. Μαρκόπουλος έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του, τόσο για τον κ. Σαμαρά όσο και για τον κ. Βενιζέλο.

Με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ>

Ο κ.Μαρκόπουλος ανέφερε πως ο κ.Σαμαράς πήγε σήμερα στην κ. Μέρκελ με «δωράκι» τη διευθέτηση των χρεών της SIEMENS και ξέχασε την επιμήκυνση.

«Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, την ξέχασε αμέσως μετά.

Την αντικατέστησε με την επιμήκυνση, πήγε σήμερα στην κα Μέρκελ με «δωράκι» τη διευθέτηση των χρεών της SIEMENS και ξέχασε την επιμήκυνση.

Άραγε μια ώρα μέσα τι συζητούσαν; Μόνο για την έκθεση της Tρόικα που περιμένουνε; Η μήπως για το πωλητήριο των βραχονησίδων του Αιγαίου; Η μήπως για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας και του ορυκτού πλούτου της χώρας;

Η χώρα δεν έχει τίποτε ποια να περιμένει από αυτή την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη».

Πηγή:oneminute

αφήστε ένα σχόλιο


− 7 = δυο