ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Με την ηλικία του (πιάνει τα 80) να συμβάλει τα μάλα σε αυτό, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

«Μαζέψτε τον» είναι αυτό που ακούγεται σε κάθε γωνιά του Κοινοβουλίου, αντίστοιχο μ’ εκείνο που είχε αναφωνήσει ο ίδιος προ 15ετίας για τον αμερικανό πρέσβη, σ’ ένα ατέλειωτο ρεσιτάλ λαϊκισμού.

Ο υπερήλιξ πολιτικός που φαίνεται ότι διανύει την τελευταία θητεία του στην Εθνική Αντιπροσωπεία, προσέβαλε από βήματος τον κοινής αποδοχής αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή.

Του καταλόγισε την ευθύνη για το ότι  δεν έγινε πραγματικός έλεγχος , καθώς ούτε ανοίχτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί ούτε έγιναν διασταυρώσεις με την πραγματική περιουσιακή κατάσταση και τα έξοδα διαβίωσης των Υπουργών και στη συνέχεια (κι εδώ ήταν το… ρετάρισμα) κατηγόρησε τον πρωθυπουργό  επέλεξε για τη θέση έναν φαρμακοποιό για τη θέση και όχι έναν άλλο έμπειρο βουλευτή με γνώσεις νομικής!!!

Ο κ. Καλαντζής του απάντησε αφήνοντας πολλά υπονοούμενα πως για τον έλεγχο και τον τρόπο που αυτός διενεργήθηκε δεν ευθύνεται ο ίδιος αλλά ο νόμος που είχε ψηφιστεί με πρωτοβουλία του κ. Κακλαμάνη και περιόριζε την έρευνα μόνο στα πόθεν έσχες.

Εγώ είμαι φαρμακοποιός και εκτελώ πιστά τη συνταγή που μου δίνουν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό” ήταν η χιουμοριστική ατάκα του.

lykavitoς

αφήστε ένα σχόλιο


× επτά = 56