ΕΥΓΕ… ΣΤΟΝ TEΡΨΙΘΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Δεν πέρασε καλά – καλά ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων του και ο νέος δήμαρχος  Γιωργάκης Παπανικολάου δείχνει  καθαρά πλέον πώς ήρθε στην Γλυφάδα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των φίλων του. Όμως για  να μην πουν κάποιοι ότι είμαστε εμπαθείς προς το πρόσωπο του θα πρέπει να πούμε ότι ενώ στο γήπεδο Τερψιθέας προπονείται ο Πανιώνιος, με εντολή του ευρωπαϊστή Τερψιθιώτη παρακαλώ, Γιωργάκη Παπανικολάου  παραχωρήθηκε το καινούργιο γήπεδο της Τερψιθέας και στους Κ20 του Παναθηναϊκού προκειμένου να διεξάγουν  καθημερινά τις προπονήσεις τους με συνέπεια τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΟ Τερψιθέας, να προπονούνται αργά το βράδυ.

Σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα  της Αττικής αν όχι της Ελλάδας που το έφτιαξε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και το απέδωσε στους Γλυφαδιώτες για να αθλούνται τα παιδιά τους,  ο Τερψιθιώτης  Γιωργάκης Παπανικολάου φρόντισε νωρίς  – νωρίς να προεξοφλήσει τα προεκλογικά του γραμμάτια απέναντι στον κ. Αλαφούζο.

Προφανώς το  62%  πολιτικά τον έχει τρελάνει. Την έχει δει κατακτητής  και νομίζει ότι η Γλυφάδα τώρα πια έγινε μαγαζί  για πάρτη του.

Να τον χαιρόμαστε

Η Γλυφάδα μας αξίζει περισσότερα

αφήστε ένα σχόλιο


7 − έξι =