ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Απομακρύνθηκαν οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες
Με εντολή του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου, ξεκίνησε προχτές Τρίτη (16/9) η άμεση απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων που είχαν τοποθετηθεί παράνομα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τις εργασίες αποψίλωσης παρουσία του κ. Παπανικολάου, συντόνισαν οι αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Γιάννης Τζούβελης και Καθαριότητας- Ανακύκλωσης κ. Μάριος Κασσέρης.
Συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί παρανόμως επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος των Παλαιών Δειλινών και στην πλατεία Βεργωτή ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε άλλα σημεία της πόλης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμος Γλυφάδας κινήθηκε και νομικά, με υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, στην οποία ζητά τον εντοπισμό και την τιμωρία όσων κρύβονται πίσω από αυτή την αυθαίρετη ενέργεια.
Η νέα δημοτική αρχή επαναλαμβάνει, προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, που προσβάλουν την πόλη, τους δημότες, δημιουργούν προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια των πολιτών και στερούν έσοδα από το Ταμείο του Δήμου.

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 8 =