ΕΝΤΡΟΜΟΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Σασπένς και πονοκέφαλους δημιουργεί στους πολιτικούς του αντιπάλους με την πρώτη χθεσινή συγκέντρωση του ο Κώστας Κόκκορης.

Ανεπανάληπτη λαοθάλασσα με έναν φουριόζο ασταμάτητο Κώστα Κόκκορη να θέλει να καθαρίσει από νωρίς το τοπίο και να βάλει τους αμφισβητίες και τους κατήγορους στην θέση τους. Ο γνωστός χειμαρρώδης Κόκκορης στην ομιλία του δεν αναφέρθηκε καθόλου στους πολιτικούς του αντιπάλους προφανώς γιατί την απάντηση την έχει δώσει μέσα από τα έργα του.

Εφεξής οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Γλυφάδα μένει ασυγκίνητη στο σεξαπίλ και τα χαμόγελα των πολιτικών καριέρας που ζητούν αποκατάσταση από το ναυάγιο που τους έχουν οδηγήσει τα κόμματα. Ορισμένοι από αυτούς θορυβημένοι έχασαν κάθε έννοια σοβαρότητας και απαντούν με αστεϊσμούς καλαμπούρια και μικρότητες λέγοντας ότι τους Γλυφαδιώτες που συγκεντρώθηκαν τους έφεραν με τα πούλμαν. Κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι υπέστησαν σοβαρό σοκ και μεσ’ την ταραχή και επάνω στην σκασίλα τους λαλήσανε εντελώς, έχασαν το μέτρημα και κάνουν λόγο ότι στην μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση που όμοια δεν έχει γνωρίσει η πόλη συγκεντρώθηκαν τάχα μου 250 άτομα “τρώγοντας” επιμελώς ένα ακόμη μηδενικό αφού το πλήθος πλησίαζε τα 2500.

Τα γεγονότα τους διαψεύδουν κατηγορηματικά, δείχνουν την μικροψυχία τους αλλά και την ταραχή τους αφού μέσα από τις φωτο και τα βίντεο που ακολουθούν μπορούν οι Γλυφαδιώτες να δουν την αλήθεια και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Κατά τα λοιπά ο Κώστας Κόκκορης για μια ακόμη φορά έκανε ένα απολογισμό των τριάμισι χρόνων της δικής του διοίκησης και των έργων που έγιναν και όσων ακόμα απομένουν να γίνουν καταχειροκροτούμενος από τους Γλυφαδιώτες, κάνοντας έτσι ουσιαστικά την έναρξη της δικής του προεκλογικής εκστρατείας που από ότι λέγεται κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους αντιπάλους του.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε τον λόγο του Κώστα Κόκκορη και να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα γι αυτά που δεν κρύβονται και να δείτε πως κάποιοι “στραβοί” κονδυλοφόροι “φροντίζουν” να κάνουν λάθος στο μέτρημα.

Υ.Γ

Είδατε ποτέ τον κέδρο να κρύβεται από τον άνεμο. Όσο ο άνεμος τον κουνάει τόσο τον δυναμώνει. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Κόκκορη όσο κάποιοι τον παλεύουν ανορθόδοξα τόσο τον δυναμώνουν…

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − = 3