O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΤΥΠΙΑ» ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.

Οι  κραυγές των φίλων και κολλητών του Αρχιερέα της συκοφαντίας Γιαννακόπουλου, δεν αποτελούν κοινωνική αντίδραση αλλά εντάσσονται σε μια στρατηγική εναντίον  του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και της Δημοτικής Αρχής.

Η διαφορά με τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης, είναι ότι στόχος των δυο ιστοσελίδων που αποτελούν την ομάδα Γιαννακόπουλου, δεν είναι η έγκυρη και γιατί όχι η σκληρή κριτική και η παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν την πόλη,  αλλά ο μόνιμος καθημερινός  κιτρινισμός, η λάσπη και η συκοφαντία κατά ορισμένων προσώπων που επιλέγουν αν αυτά δεν ενδώσουν στις απαιτήσεις  τους και δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι τους.

Μια ματιά στις ιστοσελίδες τους και θα εκπλαγείτε από το μένος και τον φθόνο που βγάζουν   κατά του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, τον οποίο καθημερινά βομβαρδίζουν με κατάπτυστους χαρακτηρισμούς και ανυπόστατα ψέματα.  Αν και από καιρό γνωρίζουμε τον ρόλο των συγκεκριμένων ιστοσελίδων, όπως και τις διαστρεβλώσεις τους, δεν θεωρήσαμε αναγκαίο να ασχοληθούμε μαζί τους και να παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων αφού είναι γνωστό ότι ενώ «φωτογραφίζουν» το στόχο τους  δεν μιλούν ποτέ με ονόματα παρά μόνο γενικά και  αόριστα έτσι  ώστε αν κάποιος ενοχληθεί και αντιδράσει  να μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν μιλούν συγκεκριμένα γι αυτόν αλλά  όποιος  «έχει την μύγα μυγιάζεται», το γνωστό παιχνιδάκι  της γάτας με το ποντίκι, εξάλλου σκοπός τους δεν είναι να ελέγξουν την εξουσία ως άλλωστε οφείλουν, αλλά η εκτόξευση λάσπης από την οποία ξέρουν ότι όσο κι αν πλυθεί κάποιος, όλο και κάτι θα μείνει.

Οι  «Αυριανιστές» της Γλυφάδας,  παρότι επανειλημμένα έχουν  εκτεθεί από τα ψευδή και αήθη δημοσιεύματα τους  δεν δείχνουν να βάζουν μυαλό και παρά τις επαναλαμβανόμενες ήττες τους  επιμένουν  στην τακτική της παραπληροφόρησης και της λάσπης με στόχο να παρασύρουν τους αφελείς και να παγιδεύσουν  απρόσεκτους και αδαείς τους οποίους δεν είναι καθόλου δύσκολο αύριο να διασύρουν και να διαπομπεύσουν  και τους ίδιους με ανυπόστατες κατηγορίες.

Από την συκοφαντία και  τον διασυρμό της ομάδας των «Αυριανιστών»  δεν έχει γλυτώσει κανείς και θα πρέπει όλους να μας απασχολήσει σοβαρά, γιατί σύσσωμη η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση δεν καταδικάζουν με κοινή ανακοίνωση τους,  τον«σπορέα των ζιζανίων και τα παράγωγα του;»  Μήπως ο Γιαννακόπουλος και η ομάδα του, τους είναι κατά καιρούς χρήσιμος; Μήπως Ο Γιαννακόπουλος και η ομάδα του εξυπηρετούν κατά περιόδους την εκάστοτε αντιπολίτευση?

Η εμπάθεια και το μίσος του εμμονικού συκοφάντη Γιαννακόπουλου, κατά του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου ο οποίος δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του είναι γεγονός αναμφισβήτητο, αρκεί μόνο να πω ότι το γραφείο τύπου του Δημάρχου  κατακλύζεται καθημερινά  από δεκάδες αναφορές και καταγγελίες  του.

Πολλές φορές έχουμε δει να σπιλώνονται προσωπικότητες, υπολήψεις, οικογενειάρχες με τραγικά πολλές φορές αποτελέσματα και άνθρωποι να βρίσκονται σε απελπισία  από την  αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος τους. Παρόλα αυτά όλοι σιωπούν.  Μήπως κι αυτό δεν είναι  ένα σύγχρονο «bullying» από τους σημερινούς «Κουρήδες»  της Γλυφάδας;  Αυτή η μπόχα που αναδύεται από την «πατσαβουροτυπία»  με τις άθλιες συκοφαντίες και τα ανυπόστατα ψεύδη, μέχρι που θα οδηγήσει, Που είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  που να μπορούν να σταθούν απέναντι στα «παιδιά της πιάτσας»  που τόσα χρόνια τους διασύρουν και δηλητηριάζουν την τοπική κοινωνία με τα αήθη συκοφαντικά δημοσιεύματα τους για συμμετοχή τους σε δήθεν σκάνδαλα;

Υποσχεθήκαμε ότι θα πρωτοστατήσουμε ώστε  η Γλυφάδα να καθαρίσει από αυτούς που ασκούν ηθική και ψυχολογική βία στις εκάστοτε διοικήσεις, μαζί  και τα σαθρά υπολείμματα που θέλουν να παίξουν ρόλο κουμανταδόρου κι ανοίξαμε πόλεμο μαζί τους. Εμείς κάναμε την αρχή. Οφείλουν όμως να ακολουθήσουν και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανεξαρτήτως παρατάξεων αν θέλουν να ομιλούν για σεβασμό της τιμής και της αξιοπρέπειας τους, όταν βάναυσα και συκοφαντικά τους αποκαλούν ανδρείκελα.

Υπάρχουν τρόποι να «καθαρίσει»η Γλυφάδα, αρκεί όμως να το θέλουμε και εμείς…

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = οκτώ