Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ – ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ Twitter

Νέο σχόλιο στα social media – Αφορμή για την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου κατά της κυρίας Γεροβασίλη αποτέλεσε τοποθέτηση της τελευταίας, η οποία έκανε λόγο για σχέσεις του κ. Κουμουτσάκουμε άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη.

«Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα»
 σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τα ζητήματα της διαπλοκής ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο, εν όψει και της αποψινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη.

Την κατάθεση αγωγής κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη προανήγγειλε το Σάββατο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με μήνυμά του, επίσης,  στο Twitter.

«Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη», έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος, ενώ λίγο νωρίτερα, πάλι μέσω Twitter, είχε σημειώσει: «Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο».

Αφορμή για την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου κατά της κυρίας Γεροβασίλη αποτέλεσε τοποθέτηση της τελευταίας, η οποία έκανε λόγο για σχέσεις του κ. Κουμουτσάκου με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου

«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!

Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.
Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.
Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

Η απάντηση της κυβέρνησης

Λίγο ώρα έπειτα από τις αναρτήσεις του κ. Κουμουτσάκου, ήρθε και η απάντηση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Μαζί με την αγωγή, να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και τονίζεται πως: «Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς  κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο».

«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν. Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια -τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί- και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών», προστίθεται.

Κουμουτσάκος: Και αγωγή και μήνυση

Η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ στην ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο ήρθε και πάλι μέσω Twitter: «Επιμένουν οι «γκεμπελίσκοι» να με συνδέουν με τιμολόγια. Η αγωγή θα συνοδευθεί και με μήνυση».

Και προσέθεσε, με νέο «tweet»: «Και αγωγή και μήνυση λοιπόν. Καλό βράδυ σε όλες και όλους».

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = τρία