κατηγορία Παραπολιτικά

Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!

Ο γραφικός της Γλυφάδας έχει την ικανότητα να κάνει το άσπρο μαύρο. Αμετανόητος και προκλητικός ανεβάζει καθημερινά μονόπρακτα του παραλόγου και μοστράρετε ως εισαγγελέας και δικαστής.

περισσότερα

«ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ «ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ» ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»

Λέξεις όπως ηθική, αντικειμενικότητα, δεοντολογία και τσίπα έχουν αντικατασταθεί από τα  υψηλά ντεσιμπέλ, τις ύβρεις πεζοδρομίου και τις καθημερινές επιθέσεις κατά επιλεγμένων προσώπων και αναδύουν δημοσιοκαφρίλα.

περισσότερα

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!

Έχω εκατοντάδες μηνύματα από τον γνωστό δικομανή με ύβρεις απειλές και εκφοβισμούς. Επί  επτά και πλέον χρόνια  έχω στην κατοχή μου εκατοντάδες σελίδες υβριστικού και εκβιαστικού περιεχομένου.

περισσότερα

ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ – ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Σε «έξαρση» ο ψυχικά άρρωστος δημοσιοκάφρος, τα σπάει… καθημερινά μέσα από τον «οίκο ανοχής» που διαχειρίζεται, ενώ έχει απασφαλίσει εντελώς και απ...

περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΣΟΒΑΡΟΙ» ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!!

Επειδή τελευταία κάποιοι δημοσιοκάφροι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς μέσα από τα παραμάγαζα του διαδικτύου, προσδοκώντας  ότι με την ψυχολογική πίεση και την συκοφαντία  θα καταφέρουν να βγάλουν μηνιάτικο,

περισσότερα

ΣΙΝΟ, ΒΓΑΛΕ ΤΑ… ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Σίνος, μάλλον ήρθε ή ώρα να μιλήσεις να πεις ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά τα αήθη δημοσιεύματα που ανεβάζουν, καθώς επίσης για την ποιότητα αυτών των «κυρίων».

περισσότερα

ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ Η Μ@ΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ!!!

Το τερμάτισε εντελώς ο ψυχικά πειραγμένος αφού αυτήν την φορά τα έβαλε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Σκούφη και τον Αρχιπούστη της Γλυφάδας

περισσότερα

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ» ΧΑΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ!!!

Για να λέμε τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη θα πρέπει να πω ότι ο φίλος κ. Δημήτρης Καραπάνος έχει μια εμμονή με τις μηνύσεις και τις καταγγελίες

περισσότερα

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!

Δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο καθένας στο fb, ούτε και έχω την διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με αυτούς τους «κυρίους», άλλωστε ο καθένας από εμάς είμαστε υπεύθυνοι γι αυτά που γράφουμε αλλά και τα δημοσιεύματα που ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας.

περισσότερα

ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!

«Δυστυχώς η ανεύθυνη δημοσιογραφία, που ασκείται εν ονόματι κάποιων συμφερόντων, σε κάθε περίπτωση οδηγεί στην διαστρέβλωση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης».

περισσότερα