2ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΥΣΦΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ!

Ο μικρός Ζακάρι γεννήθηκε με το σύνδρομο Treacher Collins και το πρόσωπό του άρχισε να παραμορφώνεται όσο μεγάλωνεΜέχρι σήμερα ο 2χρονος δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του, ούτε να παίζει με τα άλλα παιδιά! Όμως από την ημέρα που γνώρισε τον Τζον άλλαξε η ζωή του

Ο Τζόν Λάνκαστερ είναι 30 ετών και έχει και εκείνος την ίδια σπάνια γενετική μετάλλαξη.

Τα μάτια του έγιναν λοξά και προς τα κάτω, δεν είχε ζυγωματικά, η άνω γνάθος του είναι σχεδόν ανύπαρκτη και γενικά η δυσμορφία του έκανε πάντα τους άλλους να τον αποφεύγουν.

Κάποια στιγμή ο Τζον σέρφαρε στο ίντερντ και καθώς χάζευε μια ιστοσελίδα στο facebook του τράβηξε την προσοχή. Σαν να είδε τον εαυτό του σε παιδική ηλικία. Ήταν η ιστοσελίδα του 2χρονου Ζακάρι!

2xronos-me-dusmorfia-1

Αμέσως ο Τζον επικοινώνησε με τους γονείς του μικρού και μέρα με τη μέρα καθώς μιλούσαν διαδικτυακά, ανακάλυψε πως ο μικρούλης βιώνει ότι ακριβώς και εκείνος όταν ήταν στην ηλικία του: απόρριψη και φόβο από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Τότε ο Τζον αποφάσισε να πετάξει για την Αυστραλία για να συναντήσει τον μικρούλη. Η συνάντησή τους άλλαξε για πάντα τη ζωή του Ζακάρι.
Άρχισε να χαμογελά, να θέλει να βγαίνει έξω μαζί με τον Τζον, να παίζει, να τρέχει, να απολαμβάνει.CRh

«Νόμιζα ότι ήμουν το μοναδικό άτομο στον κόσμο μέχρι που συνάντησα τον Ζακάρι. Το χαμόγελο του μόλις με είδε με έκανε να θυμηθώ ότι βίωνα στην ηλικία του. Βγαίνουμε μαζί και ο μικρός είναι άλλος άνθρωπος. Δεν τον φοβίζουν οι άνθρωποι» είπε ο Τζον ενώ η μητέρα του μικρού Ζακάρι πρόσθεσε ότι:

«Ο γιος μας βλέπει τον Τζον σαν τον δικό του σούπερ ήρωα. Άλλαξε εντελώς η διάθεση του.»

7510

 star.gr

αφήστε ένα σχόλιο


8 × = εβδομήντα δυο