ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ “ΚΑΥΤΕΣ” ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ… ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ

Το πιο hot κομμωτήριο της Ελλάδας είναι εδώ! Ποιος είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ για τις ΓΥΜΝΕΣ κομμώτριες; 

Αν δεν είναι αυτή ΕΥΚΑΙΡΙΑ για δουλειά… τότε ποιά είναι; «Παχουλό» μισθό θα δίνει αμοιβή ο ιδιοκτήτης hot κομμωτηρίου στην Πάτρα, σε  όσους και όσες θα έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση και γνώσεις κομμωτικής και θέλουν να εργαστούν!

fvto11

Θα σε χτενίζουν και θα σε κουρεύουν τα πιο ωραία αγόρια και κορίτσια… στο πιο hot κομμωτήριο της πόλης, εν ολίγοις.

Η αγγελία για εργασία γράφει το εξής: «Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε εμάς για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1500 – 2000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!»

komotirio1

Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει και δεύτερη αγγελία που αναζητά αγόρια- κομμωτές: «Ζητούνται εμφανίσιμα αγόρια, άνω των 18 ετών με γνώσεις γυναικείας κομμωτικής για να εργαστούν στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας».

komothrio2

Ναι… καλά διαβάσατε στην αγγελία! Μέχρι 2.000 ευρώ το μήνα θα φτάνει ο μισθός!

«Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και είδαμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια. Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του νέου κομμωτηρίου, το οποίο αναμένεται να ανοίξει μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων» είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης στο patrasevents.

Το hot κομμωτήριο «έχει κυκλοφορήσει» στο εξωτερικό με τις κομμώτριες να δουλεύουν γυμνόστηθες ή με εσώρουχα. Αναμένεται να δούμε τι θα φορούν στην Πάτρα…

star

αφήστε ένα σχόλιο


6 × = σαράντα οκτώ