ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η απάντηση μου στον “αστροναύτη” για την επαγγελματική μου ιδιότητα του εκδότη.

Κ. Κουρδομένε εγώ δηλώνω καραμπινάτα εκδότης, αλήθεια εσύ τι επαγγέλλεσαι?

Είσαι ή όχι ένα ανεπάγγελτος που ψαχνόσουνα με κάθε τρόπο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει το μεροκάματο αλλά σε απορρίψανε λόγω ιδιαιτερότητας?

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η ιδιαιτερότητα  που έχεις?  Μήπως όπως λέγεται και ακούγεται είσαι ψυχικά ασθενής?

Στην ιστοσελίδα σου με την “μεγάλη”  υποθέτω επισκεψιμότητα αφού φιλοξενείς δημοσιεύματα του εργοδότη σου γνωστού συκοφάντη, φαντάζομαι με το αζημίωτο, ελέγχεις μήπως  την εγκυρότητα αυτών που δημοσιεύεις, η υποκύπτεις στα θελήματα του χορηγού εντολέα σου?

Αν τα ελέγχεις ως οφείλεις πως επιτρέπεις την δημοσιοποίηση τέτοιων κατάπτυστων και ανυπόστατων ευτελών δημοσιευμάτων?

Είσαι εκδότης, δημοσιογράφος, σε ποιο ταμείο πληρώνεις ή είσαι απλά ένας φοροφυγάς που βγάζει μεροκαματάκι μέσα από την ελεύθερη πορνοδημοσιογραφία?

Η απειλή ότι θα ξαναβάλεις με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τον δήμαρχο αν μη τι άλλο δείχνει ή όχι την ψυχική σου διαταραχή, το αντριλίκι σου και το μέγεθος της ηθικής σου υπόστασης?

Αν εσένα σε βγάζανε ξεβράκωτο με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τι θα έκανες? Αν την έβλεπαν η γυναίκα σου τα παιδιά σου πως άραγε θα ένοιωθες?

Φαντάζεται μήπως κανείς να βγάζανε με στριγκάκι ή ξεβράκωτο τον ενεργό συκοφάντη ή την σύντροφο του,  τι θα γινότανε σήμερα?  Για τον πρώτο ΑΗΔΙΑ …

«ΚΥΡΙΟΙ»  θέλετε να ξεφτιλίζετε τον καθένα και να είστε στο απυρόβλητο. Θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, όμως γίνεται, δεν γίνεται.

Και γιατί πρέπει κάθε φορά να σας κρατάμε χαρακτήρα γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να μας διαπομπεύσετε ξεβράκωτους?

Κατά όσο με αφορά δεν ιδρώνω και άμα την δεις να με βγάλεις ξεβράκωτο θα παρακαλούσα  κάνε μου έτσι και μια μπροστινή για να σου δείξω την φύση μου.

Γνωρίζω τους συνεργάτες σου, όπως γνωρίζω και τους τρόπους που λειτουργείτε. Εγώ δεν σας φοβάμαι μόνο ντροπή και αηδία αισθάνομαι που ένας ψυχάκιας κοινός συκοφάντης όπως ο χορηγός σου βρίσκει την ευκαιρία προκειμένου να προβληθεί να τσαλαπατά να διασύρει και να διαπομπεύει τόσες οικογένειες λεηλατώντας έτσι ανθρώπινες ψυχές.

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές πως από ηχολήπτης του TELE ASTY μας προέκυψες και εσύ δημοσιογράφος? Σε αυτό φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο, αρκεί να θυμηθεί κανείς έναν άλλον  «special one» της μ@λακίας που κι αυτός είχε μεταβαπτιστεί από αγράμματος υδραυλικός σε δημοσιογράφο – ρεπόρτερ –  αρχισυντάκτη – εκδότη, τον οποίο ο χορηγός σου ενέπλεξε και ο οποίος οσονούπω θα κληθεί να καταθέσει. Αυτό το λέω για να είσαι έτοιμος να παρουσιάσεις (όπως και εγώ άλλωστε) τα διαπιστευτήρια σου γιατί πολύ φοβάμαι ότι από δημοσιογραφική δεοντολογία έχεις μεσάνυχτα.

Κουρδομένε έρχονται εκπλήξεις. Εφεξής θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες και δημοσιεύεις αν δεν μπορείς να τα αποδείξεις, γιατί θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος σου. Κατά όσο με αφορά δεν σας φοβάμαι και δεν θα σας χαριστώ, όσο η αλητεία σας περισσεύει.

ΥΓ

Και μην ξεχάσεις την μπροστινή φωτο.

Γ. Καραχάλιος

αφήστε ένα σχόλιο


+ ένα = 6