“ΧΤΥΠΗΣΕ” ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ: ΛΕΒΕΝΤΗΣ – ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

«Η ΝΔ μετακινήθηκε και έκανε “τούμπα”, εμείς μείναμε σταθεροί» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και αναφερόμενος στη σύσταση του ΕΣΡ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε και ταχθήκαμε με τη συνεννόηση και τη συναίνεση όσον αφορά τη σύνθεση του νέου ΕΣΡ. Απαιτούσαμε την κατάργηση του νόμου ως πρώτο θετικό βήμα της κυβέρνησης. Αυτό έγινε με διαβεβαίωση προφορική του προέδρου της Βουλής».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές και εξήγησε ότι «oι εκλογές θα προκύψουν από την οικονομική αποτυχία της κυβέρνησης». Επανέλαβε δε τη θέση του κόμματός του για οικουμενική κυβέρνηση:«Εμείς πιστεύουμε στην κυβέρνηση συνεργασίας γιατί έτσι μόνο, η χώρα μας θα φύγει από τα μνημόνια. Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις πτώχευσαν την χώρα και οι πολίτες το ξέρουν πολύ καλά αυτό».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στη τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφερόμενος στον δημόσιο τομέα υπογράμμισε: «Η Ένωση Κεντρώων ζητά να γίνει έλεγχος σε ολόκληρο το Δημόσιο για να εντοπιστούν φαινόμενα αργομισθίας, αυτό θα πρέπει να είναι αίτημα όλων των πολιτικών δυνάμεων. Αυτή είναι μια πράξη με ηθικό χαρακτήρα απέναντι στους ευσυνείδητους εργαζομένους στο Δημόσιο. Αν εντοπιστούν, τότε να φύγουν από το Δημόσιο».

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 7 = εννέα