ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΛΑΝΕ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Τι είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στα καταγγελλόμενα από τον Γ. Μαυρωτά για τη σύζυγο του Αλ.Τσίπρα και την αναβάθμισή της σε καθηγήτρια ΑΕΙ

Η αντίληψη της Αριστεράς για το τι εστί ρουσφέτι αναπτύχθηκε στην επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής όπου συζητείται νομοσχέδιο στο οποίο εντοπίζεται διάταξη που αφορά και την σύζυγο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα έθεσε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Μαυρωτάς που υποστήριξε ότι «φωτογραφικό» άρθρο του νομοσχεδίου επιτρέπει στην κυρία Μπαζιάνα να μεταταχθεί από την πρωτοβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σήμερα κατά την έναρξη της συζήτησης του σχεδίου νόμου στην Βουλή, ο ίδιος είπε η ρύθμιση δεν αφορά περισσότερα από εννιά άτομα και κάλεσε την κυβέρνηση να την αποσύρει καθώς – όπως είπε – «πρέπει η γυναίκα του Καίσαρα να μην είναι αλλά και να φαίνεται σύννομη».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας  Σία Αναγνωστοπούλου λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα πονηρό ακόμη κι αν πρόκειται για πρόσωπα που κάποιοι θεωρούν ότι γι αυτά τα πρόσωπα έγινε…».

Την δική του εκδοχή όμως έδωσε ο Κώστας Ζουράρις (ΑΝΕΛ) που υποστήριξε ότι «το ρουσφέτι είναι λίγο φυσικότερο από την φυσική αναπνοή.  Εμείς οι αριστεροί το ρουσφέτι το ονομάζουμε ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό θα λέμε όσο είμαστε στην κυβέρνηση και μετά θα ξεχαστεί». Κάλεσε δε την κυρία Αναγνωστοπούλου να μην κοπιάζει προσπαθώντας να «τετραγωνίσει τον κύκλο»!

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = δεκαπέντε