ΧΑΙΣΤΙΚΑΜΑΙ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία», σημειώνοντας πως δεν μπορεί να απαξιώνεται και να συνθλίβεται στις συμπληγάδες των αρμοδιοτήτων κυβέρνησης και δικαιοσύνης.

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε χθες το πρωί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κατά την οποία, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα του γιου του, ο Γιώργος Ρωμανός, πατέρας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, είδε το ίδιο απόγευμα της Δευτέρας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση, η οποία έγινε έπειτα από αίτημα του κ. Ρωμανού και διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία», σημειώνοντας πως δεν μπορεί να απαξιώνεται και να συνθλίβεται στις συμπληγάδες των αρμοδιοτήτων κυβέρνησης και δικαιοσύνης.

«Την ώρα που υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, που διεκδικεί το δικαίωμά του στη μόρφωση, ουδείς δικαιούται να συμπεριφέρεται ως Πόντιος Πιλάτος», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πατέρα του Νίκου Ρωμανού, την ώρα που ο 21χρονος νοσηλεύεται για δεύτερη εβδομάδα στο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και διανύει την 29η ημέρα απεργία πείνας.

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δέκα