ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΤΣΟΥΛΑΚΙ: Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Το απαράδεκτο, ρατσιστικό σχόλιο για τους τετραπληγικούς που έκανε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολίασε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα αυτό, καθώς η μητέρα του, Μαρίκα Μητσοτάκη, τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Ξεπέρασε κάθε όριο» η σάτιρα του κ. Λαζόπουλου σχολιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Facebook και προσθέτει: «Η μητέρα μου ήταν τα τελευταία χρόνια της ζωής της καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα. Αυτό δεν επηρέασε την κρίση της, αλλά κυρίως, ούτε την καλοσύνη της». Και καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ενδειξη πολιτισμού μια χώρας, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες.Ο κ. Λαζόπουλος μέσα στη χυδαιότητα που τον διακρίνει, δεν σεβάστηκε ούτε αυτό».

Πηγή: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει στον Λαζόπουλο με μια φωτογραφία της μητέρας του [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/251569/o-kyriakos-mitsotakis-apantaei-ston-lazopoylo-me-mia-fotografia-tis-miteras-toy-eikona#ixzz40R1eh69f

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 2