ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ!!!

Η ανθρώπινη βλακεία, λένε, δεν έχει όρια. Όπως και η ανθρώπινη σκληρότητα, όπως αποδεικνύει και το περιστατικό που σημειώθηκε σε χωριό της Κίνας. Οι κάτοικοί του φαίνεται πως βρήκαν… αστείο να μαγειρέψουν ζωντανό ένα σκύλο και μάλιστα να καταγράψουν το «κατόρθωμά» τους.

Στις σκηνές που καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο φαίνεται το άτυχο ζώο να παλεύει μέσα στο σκεύος που το έχουν βάλει. Τα πόδια του είναι δεμένα και, καθώς παλεύει, ένας κάτοικος το σπρώχνει με ένα ξύλο για να το συγκρατήσει μέσα.

Την υπόθεση έφερε στο φως η ακτιβιστική οργάνωση Fight Dog Meat, μέσω της ιστοσελίδας της. Το βίντεο φαίνεται πως είχε κυκλοφορήσει αρχικά στα κινεζικά social media.

Είναι άγνωστο το πότε και το πού ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό. «Μαγειρεύοντας τον σκύλο με αυτή τη μέθοδο θα μπορούσε να πάρει ίσως μία ώρα για το ζώο να χάσει τις αισθήσεις του και ακόμη περισσότερο για να πεθάνει τελικά», έγραψε ο Μισέλ Μπράουν, της οργάνωσης Fight Dog Meat.

Το κρέας του σκύλου καταναλώνεται σε αρκετές χώρες της Ασίας, μεταξύ των οποίων η Κίνα, το Βιετνάμ, οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία. Και παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κρέας δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλές όσο στο παρελθόν, σε χώρες όπως η Κίνα, εκτιμάται ότι εκατομμύρια ζώα θανατώνονται ετησίως για το κρέας τους.

Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν είναι ιδιαιτέρως σκληρές…

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = οκτώ