ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!!!

Δεκάδες τα δημοσιεύματα μας για το διανυκτερεύον παράνομο νεκροταφείο που έστησε ο Κόκκορης και η παρέα του, καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας και γράφοντας στα παλαιότερα υποδήματα του τους νόμους και τις αποφάσεις του κράτους.. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ασχοληθεί με το θέμα της φύλαξης των νεκρών στο διανυκτερεύον παράνομο νεκροταφείο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε μα καλά αλλόθρησκοι είναι??? Μα καλά δεν πιστεύουν αυτό που  ακόμα και οι παπούληδες λένε,  ότι μόνο ο Χριστός Ανεστήθη.

Άραγε τι φοβούνται μήπως λακίσουν οι νεκροί???

Απαράδεκτες καταστάσεις πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα και πάνω από όλα μια κοιμωμένη πολιτεία ένα απίστευτα ανύπαρκτο κράτος που δεν επιβάλει τους νόμους και την τάξη έτσι που δημιουργεί ερωτήματα και υπόνοιες για το αν ο εκλεκτός του Βενιζέλου καλύπτεται από μια ομπρέλα προστασίας αφού οι επαναλαμβανόμενες ποινικές διώξεις εις βάρος του δεν έχουν προς το παρών κανένα αποτέλεσμα και η δήθεν εντολή της πολιτείας για την άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας δείχνει να πηγαίνει περίπατο.

Ας μας απαντήσουν γιατί υπάρχει 24ωρη φύλαξη στο παράνομο νεκροταφείο και ποιοι πληρώνουν τους φύλακες??? Οι πολίτες της Γλυφάδας εκτός από τις μεταμεσονύχτιες ανατριχιαστικές ταφές τους τσαμπουκάδες τους ξυλοδαρμούς των πολιτών από τα πληρωμένα αλλοδαπά και την διακωμώδηση της πόλης πανελλαδικά θα πρέπει να πληροφορηθούν ότι σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής συχνά πυκνά έχουμε διάφορα απαράδεκτα περιστατικά στο χώρο του παράνομου νεκροταφείου.

Ακούστε λοιπόν τι συνέβη την Κυριακή 26.01.2014 όταν ευτραφής αντιδήμαρχος μπουκάρισε τα ξημερώματα προκειμένου να τσεκάρει αν ο φύλακας Α.Τ που είχε βάρδια βρισκόταν στην θέση του. Οι πληροφορίες μας λένε ότι συγκεκριμένος φύλακας που είχε βάρδια την “είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια” και δεν βρέθηκε στην θέση του, με συνέπεια ο ευτραφής αντιδήμαρχος έξαλλος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και να ζητήσει εξηγήσεις από τον αδελφό του που κάνει κι αυτός χρέη τσιλιαδόρου στο παράνομο νεκροταφείο με το αζημίωτο φυσικά, ο οποίος “σπρωγμένος” από τα λόγια του αντιδήμαρχου βρέθηκε στο σπίτι του αδελφού του με αποτέλεσμα να φιλονικήσουν και να πιαστούν στα χέρια όπου ο Α.Τ βγαίνοντας από το σπίτι  του σήκωσε μια πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είχε υποστεί κάταγμα βρεγματικού με συνέπεια να νοσηλευτεί πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο..Οι πληροφορίες μας λένε ότι επειδή ο συγκεκριμένος φύλακας έπεσε θύμα του καθήκοντος προσφέρθηκαν να του βγάλουν μια κάρτα απορίας προκειμένου να γλυτώσει τα νοσήλια ,όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό γιατί δεν μπόρεσε να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά…

Ημέρες και έργα σπουδαίων ανθρώπων…

 

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 48