ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ SURVIVOR Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ!! ι

Για έρωτα στον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο οι φήμες εδώ και δύο ημέρες, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει  ειδύλλιο ανάμεσα στον παίκτη των Μαχητών Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και την υπεύθυνη παραγωγής του SurvivorΕμινέ Γεσίρ.

Όπως έγραψε η Real News την περασμένη Κυριακή, το μοντέλο και η Ελληνοτουρκάλα καλλονή γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών από τα οποία πέρασε εκείνος προκειμένου να μπει στο παιχνίδι. Κατά το δημοσίευμα, οι δυο τους έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον και απομονώθηκαν για λίγο προκειμένου να τα πουν καλύτερα μόνοι, ενώ ουδείς γνωρίζει αν το φλερτ θα καταλήξει σε σχέση.

Οι φήμες έφτασαν στα αυτιά της Εμινέ, η οποία πήρε θέση μέσω των social media και, συγκεκριμένα, αναρτώντας ένα story στο Instagram με το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν και γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά!

«Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ, παρά μόνο με πράξεις. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα πολύ ταπεινός, που ζει σε έναν δικό του κόσμο! Λόγω του επιπέδου και της αξιοπρέπειας που έχω σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας, πέρυσι δεν μίλησα για τις τεράστιες γελοιότητες που έγραφε κάθε καημένος στα ΜΜΕ για να βγάλει το ψωμάκι του. Ως εδώ και μη παρέκει! Θα μιλάμε από δω και πέρα, αφού το ζητήσατε. Με εξώδικα», έγραψε η 29χρονη.

αφήστε ένα σχόλιο


5 − = ένα