ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ… ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ???

Αστείοι, ξεφτιλισμένοι ,σκουπίδια  που βάζουν πλάτη για να μπορεί  ο συκοφάντης  να κάνει την δουλειά τους…  Δημοσιοκάφροι που ασελγούν στην νοημοσύνη μας, ανερυθρίαστα μικρά ανθρωπάκια που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους λοιδορώντας και χλευάζοντας με την κωλοπένα τους, όσους  βάλουν στο στόχο τους.

Ας βγουν τα ρεμάλια να πουν  ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν  με μπροστάρη τον μασκαρά. Ας βγουν να πουν στους Γλυφαδιώτες τι παιχνίδι παίζουν για να μπορεί σήμερα αυτό το άρρωστο απόβρασμα της κοινωνίας να κατασυκοφαντεί τους πάντες και να ξεφτιλίζει αξίες, υπολήψεις, οικογένειες, συνειδήσεις . Παρτάλια του κερατά που λένε ότι τους πουν, χωρίς κανένα φραγμό χωρίς τσίπα.

Εκδότες της  πλάκας, κι όποιος έχει παπ@ρια ας με μηνύσει για να αποδείξει στο δικαστήριο  τα διαπιστευτήρια του. Πανάκια είναι η τελευταία φορά που σας κρατάω χαρακτήρα από τούδε και στο εξής θα σας κάνω ρόμπες όπως ακριβώς σας αξίζει και το εννοώ,  το πλυντήριο θα δουλέψει και θα ανέβετε στα μανταλάκια όμως αντί για στέγνωμα θα εισπράξετε αυτό που ακριβώς σας αξίζει, το φτύσιμο.

«Μάγκες» κάντε την «σακούλα» γιατί ξέρω πως δουλεύετε.

Βουτηγμένοι στο σκατό,  ο ένας ρουφιανεύει τον άλλον και ξανά μανά τρώτε και γλύφεται εκεί που φτύνεται  με τα σάλια σας να έχουν ξεχειλίσει μέχρι τον δρόμο της Ανθέων και Γούναρη, αλλά  κατά τα άλλα υποδύεστε  τους γραφιάδες επαναστάτες και παριστάνετε τους υπερόπτες που ενώ σας φτύνουν εσείς και καλά παριστάνετε ότι βρέχει.

Υποκρίνεστε τους ευαίσθητους και κάνετε λόγο για αρχές την στιγμή που οι συκοφαντίες και τα ψεύδη σας  έχουν ξεπεράσει την αθλιότητα και έχετε επιδοθεί σε έναν κανιβαλισμό  ξεσκίζοντας την αξιοπρέπεια όσων δεν ακολουθούν το δικό σας πλάνο και δεν σκύβουν στην κυρίαρχη σωματική στάση που σας κάνει να ξεχωρίζετε, αυτήν της επίκυψης. Διάτρητοι από παντού έχετε γίνει τα τσιράκια ενός εμμονικού ψυχάκια υβριστή που μετά από την τέλεση αξιόποινων πράξεων θέλει τώρα να του στήσουν και ανδριάντα. Όποια αδερφή, όποια λινάτσα  αισθάνεται θιγμένη και θέλει να μιλήσω με ονόματα ας κάνει την αρχή, ας με προκαλέσει, άντε να δούμε ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι παντελονάτοι.

Αυτά προς το παρόν κορίτσια

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 7