ΦΑΗΛΟΣ: ΑΤΤΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο Ερντογάν σφάζει Κούρδους και στήνει προβοκάτσιες για να σφάξει κι άλλους. Οι Κούρδοι μαχητές στην Συρία τσακίζουν τα συνεταιράκια του στο ISIS και την λεγόμενη «μετριοπαθή» αντιπολίτευση, που είναι η Ταξιαρχία Αλ Νούσρα και άλλα καθάρματα, αγκαλιά με την Αλ Κάϊντα. Οι Αμερικανοί αρνούνται να αποποιηθούν του Κούρδους χαρακτηρίζοντας τους τρομοκράτες αλλά μέσα στην σύγχυση που διακατέχει την πολυκεντρική Αμερική του ισλαμόφιλου Ομπάμα, δεν το παίρνουν απόφαση να ρίξουν τον αυθάδη Χαλίφη της Άγκυρας και να διαμελίσουν το πολυεθνικό αιματοβαμμένο κράτος του.

Όμως, όταν φτάσει η ώρα της διχοτόμησης της Τουρκίας –ειρωνεία το ταξίμ (διχοτόμηση) που φώναζαν δεκαετίες στο Κυπριακό, τους έρχεται επιστροφή – οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ εμάς έχουν μπόσικους, με ηγεσία για τα πανηγύρια, του κλώτσου και του μπάτσου. Για να χρυσώσουν το χάπι στα μεμέτια θα τους τάξουν μια γερή μερίδα Κύπρο για πρώτο πιάτο και Αιγαίο με Θράκη για κυρίως.

Γι’ αυτό ήρθε το ΝΑΤΟ και κυρίως για ενίσχυση της θέσης του απέναντι στους Ρώσους που ανέτρεψαν όλο το παιχνίδι θανάτου στην Συρία, όπου με την κάλυψη της Ρωσικής Αεροπορίας και παροχή πληροφοριών, οι Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πάρει φαλάγγι τους κατσαπλιάδες του ISIS. Τα δάκρυα του Κάμερον κάνουν αλμυρό το τσάϊ του κάθε απόγευμα, ενώ το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα στις ΗΠΑ, τα έχει χαμένα. Έτσι όπως στρώσανε, πώς να κοιμηθούν πάνω σε τόσο αίμα, χιλιάδες παλαβούς να απειλούν Β. Αμερική και Ευρώπη και επιτυγχάνοντας να χωθεί η Ρωσία βαθιά στην περιοχή, ακόμη και με επίγειες δυνάμεις;

Γι’ άλλη μια φορά φαίνεται η μερική αυτονομία της τουρκικής ελίτ, σε αντίθεση με την ψόφια δικιά μας, που από το Κολωνάκι ή τα Εξάρχεια, βλέπει τα τρένα να περνούν, όπως η αγελάδα στο λιβάδι.

Η ηγεσία του τουρκικού ισλαμοφασισμού παίζει ακραίο και πολυμέτωπο παιχνίδι. Απειλεί ευθέως την Ευρώπη πως θα ανοίξει τις πόρτες για ορδές προσφύγων, που η ίδια δημιουργεί εγκληματικά, και λαθρομεταναστών και το κάνει, απαιτώντας χρήμα, πρόοδο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων!

Χωράει, είναι συμβατή η ισλαμική Τουρκία στην Ε.Ε.; Όχι. Στην Ευρώπη του Χίτλερ και του Μουσολίνι, θα ήταν ταμάμ. Άλλωστε ήταν η πρώτη διδάξασα την Γενοκτονία. Έγκλημα λοιπόν συναίνεση μας στην πορεία εξισλαμισμού της Ε.Ε.

Ο Ερντογάν δεν θέλει να συνεργαστεί, να ενταχθεί. Θέλει να εισβάλλει, να διαβρώσει, να αλώσει. Η ισλαμική Τουρκία, η συναυτουργός του ISIS είναι εχθρός της ανθρωπότητας.

Στους Κούρδους ρίχνει βόμβες και σφαίρες, στην Ελλάδα και στην λοιπή Ε.Ε. ρίχνει πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, σχεδόν όλοι Σουνίτες. Ορισμένοι από αυτούς είναι πρώτη ύλη της ισλαμικής τρομοκρατίας ή ήδη στρατολογημένοι, «κοιμώμενοι πράκτορες» του Τζιχάντ.

Προχθές μόνο στην Μυτιλήνη βγήκαν τρεις χιλιάδες. Δηλαδή εκατοντάδες βάρκες, 6 Τάγματα, αν ήταν στρατός, απέπλευσαν ανενόχλητες από τα μικρασιατικά παράλια, ενώ Τζιαντάρμα, Αστυνομία, Ακτοφυλακή της Τουρκίας, τους κουνούσαν το μαντήλι, αφού μαζί με τους δουλέμπορους τους πήραν μερικά χιλιάρικα το κεφάλι. Θα ήπιαν ρακές και ναργιλέδες στην υγειά μας. Στην Αλεξανδρούπολη επίσης! Κι επειδή οι δρόμοι προς τα πάνω κλείνουν, θα μας μείνουν αμανάτι όλοι.

Διατρέχουμε άμεσο θανάσιμο κίνδυνο ολικής εθνικής έκπτωσης. Το μεταναστευτικό επί ΣΥΡΙΖΑ και της ψευτοδεξιάς ορντινάτσας του εξελίχθηκε σε Αττίλα χωρίς σφαίρες και βομβαρδισμούς. Να τα περιμένουμε κι αυτά; Τα καθήκοντα τα γράψαμε χίλιες φορές. Η Δεξιά που είναι; Οι Τούρκοι ισλαμοφασίστες είναι μανούλες στην προβοκάτσια και κανένα ΝΑΤΟ δεν θα φυλάξει το σπίτι μας. Ρωτήστε τους Κερυνειώτες…

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × 5 =