ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ???

Βροχή φτάνουν οι καταγγελίες των πολιτών για τις δραστηριότητες του δήμου στο αυθαίρετο παράνομο και διανυκτερεύον νεκροταφείο. Παρά τα όσα ακούγονται και τα οποία θα έπρεπε να απασχολούν σοβαρά την αντιπολίτευση, εν τούτοις αυτή επιμένει να δείχνει εκνευριστικά οκνή, ευθυνόφοβη και εν τέλει ανύπαρκτη για να αντιμετωπίσει τον καταιγισμό από τις οσμές των πιθανών σκανδάλων της δημοτικής αρχής που πλήττουν την πόλη αλλά συγχρόνως εξοργίζει με την πλαδαρή στάση της την κοινή γνώμη που άλλα περίμεναν από την αντιπολίτευση και άλλα βλέπουν. Αυθαίρετο και παράνομο νεκροταφείο, οικόπεδα Παπαδημητρίου, καταχρεωμένο Γκολφ, πιθανό λαθρεμπόριο πετρελαίου, προμήθειες, απευθείας αναθέσεις, υπερτιμολογημένα προϊόντα, αμοιβές μελετών και πλήθος άλλων ύποπτων υποθέσεων, με κάποιες από αυτές να έχουν κολλήσει στα γρανάζια της δικαιοσύνης και κάποιες άλλες να εγείρουν σοβαρά ερωτήματα κακοδιαχείρησης και σπατάλης που χρήζουν πλήρους διαλεύκανσης από τις αρμόδιες αρχές.

Να θυμίσουμε ότι τα δυόμιση και πλέον χρόνια της συνδιοίκησης Κόκκορη – Λανδράκη, όλα λειτουργούν υπέρ του Κόκκορη, με μόνο σοβαρό αντίπαλο την αλαζονεία του και τον κακό του εαυτό. Οι φιλότιμες προσπάθειες της Αθηνάς Λυγνού, δεν δείχνουν αρκετές για να μπορέσει να παλέψει με το θηρίο που μαινόμενο βρυχάται και είναι έτοιμο να κατασπαράξει όποιον βρει στο πέρασμα του, ακόμα – ακόμα και τον κοινό νου που με την τακτική της φίμωσης του τύπου και της διαστρέβλωσης της αλήθειας, έχει καταφέρει με σύμμαχο τα ράσα να παρουσιάζει τα δωράκια ως επίτευγμα και έργο της δημοτικής αρχής και να συνεχίζει έτσι ακάθεκτος την κατ’ εξακολούθηση άτακτη διαχείριση.

Επειδή το θέμα του νεκροταφείου είναι πάρα πολύ σοβαρό και το πάρτι για προφανείς πολιτικούς λόγους συνεχίζεται, ζητάμε από την αντιπολίτευση να πάρει θέση και να επιβεβαιώσει αν πράγματι οι καταγγελίες αυτές αληθεύουν.

Ζητάμε από την αντιπολίτευση να μας πει: Γνωρίζει αν τα μέτρα φύλαξης της πολιτείας στο διανυκτερεύον αυθαίρετο και παράνομο νεκροταφείο έχουν καταργηθεί και αν ναι γιατί???

Ζητάμε από την αντιπολίτευση να μας πει: Γνωρίζει ότι υπάρχει απόφαση που απαγορεύει τις εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο του παράνομου νεκροταφείου και ζητά να κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές, αν ναι γιατί μέχρι σήμερα επιτρέπει στον δήμαρχο να υποτροπιάζει να παρανομεί και να μην συμμορφώνεται με τους νόμους και τις αποφάσεις του κράτους???

Ζητάμε από την αντιπολίτευση να μας πει: Γνωρίζει για τους τρεις φύλακες που λέγεται ότι έχουν προσληφθεί από τον δήμο να φυλάνε επί 24ωρου τους πεθαμένους και να επιτηρούν την τάξη, απόρροια της αταξίας του δημάρχου και αν ναι γιατί αδρανεί και δεν καταγγέλλει δημόσια τον δήμαρχο ο οποίος δρα ανεξέλεγκτα και ερήμην του δημοτικού συμβουλίου, κατ’ επέκταση του Γλυφαδιώτικου λαού???

Ζητάμε από την αντιπολίτευση να μας πει: Γνωρίζει, ποιος πληρώνει τους παράνομους φύλακες του παράνομου και αυθαίρετου νεκροταφείου και αν ναι γιατί δεν πληροφόρησαν ως όφειλαν με ανακοινώσεις τους τον Γλυφαδιώτικο λαό???

Κύριοι της αντιπολίτευσης ξυπνήστε και ανταποκριθείτε επάξια στον θεσμικό σας ρόλο, ασκώντας μια υπεύθυνη και αξιόπιστη αντιπολίτευση γιατί με την στάση σας και την συνειδητή ανοχή σας κινδυνεύετε στο τέλος να κατηγορηθείτε ως οι ηθικοί αυτουργοί ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που ενώ από την μια όταν σας συμφέρει καταδικάζεται, από την άλλη, περήφανα το υπηρετείτε.

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 12