ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΕΡΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ”ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; “ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΖΟ”

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» η κυρία Βούλτεψη δήλωσε πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει «παλικαριές» στην Ευρώπη «δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».

«Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη –όπως είπε- δικαιοσύνη να το αποδείξει. «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία» είπε.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση της Κουμουνδούρου σε εξίσου υψηλούς τόνους. «Ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα. Μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα» αναφέρει σε ανακίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση. Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι» σημείωσε.

oneminute

αφήστε ένα σχόλιο


− 8 = ένα