ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ?

Γιαννακόπουλε, δεν είχα και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κατά όσο σε αφορά είσαι ένας πεντακαθαρίδης, ένας άγιος άνθρωπος.

Ακολουθεί ένα ακόμη νέο μήνυμα από τον ευυπόληπτο ενεργό δημότη με το ίδιο ύφος τους ίδιους χαρακτηρισμούς που δείχνει  την ποιότητα του ανθρώπου που βρίσκεται σε πανικό.

Γιαννακόπουλος 

ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ K. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ (KATA TO ΔΟΚΟΥΝ), ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ.

ΜΑΘΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝΥΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ! ! !

ΑΠΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ;

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ; ; ;
«Επικοινωνία
Διεύθυνση: Άλσους 33, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 697 8518733
Email:info@tsouxtra.gr»

Η απάντηση μου.

Γιαννακόπουλε δεν είχα και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κατά όσο σε αφορά είσαι ένας Πεντακαθαρίδης, ένας άγιος άνθρωπος.

Για τη ταμπακέρα όμως ούτε λόγος. Μήπως θα έπρεπε να αποδείξεις στο πολυπληθές κοινό σου (1+1=2) ότι όντας  είσαι αρσενικότατος και να μας πεις τι λέει η απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών? Εσύ ένας Γιαννακόπουλος, ένα τέτοιο αρσενικό επιτρέπεται να κάνεις κωλοτούμπες και γυριστές? Γιατί δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω. Ντρέπεσαι? Κωλώνεις? Τι σε πιάσανε οι ντροπές? Θυμάσαι μήπως τι έχουμε τραβήξει τόσα χρόνια όλοι μας από εσένα? Επειδή μας παρακολουθούν χιλιάδες συμπολίτες μας και είμαστε όλοι στην αγωνία άντε πες το μας με δικά σου λόγια. Πες μας ποιοι αχρείοι σε έστειλαν κατηγορούμενο όπως ισχυρίζεσαι για το αδίκημα της ….. Πες το μας και μας κρατάς όλους σε αγωνία ευλογημένεεεε.  Μήπως θέλεις να μας πεις δυο λόγια για τους μηνυτές – εκβιαστές σου ποιοι είναι? Εντάξει καταλαβαίνω έλα πες μας μόνο γιατί σε κατηγορήσανε. Τι έπαθες βρε κακομοίρη? Είδες καμιά φορά πως γίνεται όποιος πηδάει πολλά παλούκια και συναναστρέφεται με τέτοιους παλιοχαρακτήρες κινδυνεύει να του μπει και ένα στον ποπό του.

Με ρωτάς από φοροδιαφυγή τι γίνεται, νομίζω ότι εσύ σαν διώκτης του οικονομικού εγκλήματος που υπογράφεις στην Γλυφάδα, θα ξέρεις και θα μπορείς φυσικά να τα αποδείξεις. Με την παραπάνω οδό όχι δεν έχω καμία σχέση πια, τώρα είμαι προς αναζήτηση γραφείου, μήπως εσύ ένας πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ με τα τόσα πολλά ακίνητα…. έχεις κάτι υπ. όψιν σου να με εξυπηρετήσεις?  Όλοι κρεμόμαστε από τα χείλη σου γιατί ξέρουμε τι αρσενικό είσαι κι ότι τώρα που άρχισες δεν θα κολλήσεις να πεις την αλήθεια.

Περιμένουμεεεεεεε

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 4 = οκτώ