ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μπουρδέλο για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο από μια ομάδα αριστεριστών που εν ώρα Δημοτικού Συμβουλίου φωνάζανε υβριστικά συνθήματα για τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι θα πρέπει να πούμε ότι ατάραχοι δεν τσιμπήσανε στις προκλήσεις τους ακόμα κι όταν τους έριξαν κάτω τα laptop και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Την έπεσαν ακόμα και στους δημοσιογράφους τους οποίους λάκτισαν,  έφτυσαν και έσπρωχναν βίαια, προσπαθώντας να τους πάρουν τις κάμερες και τα βίντεο που είχαν καταγράψει τα γεγονότα εν μέσω της αιθούσης. Από τις βωμολοχίες δεν γλύτωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Δημοτική Αστυνομία παρότι παρ ευρίσκετο, δεν παρενέβη να αποκαταστήσει την τάξη εντός της αιθούσης,  ενώ καλέστηκε η Ελληνική Αστυνομία προς αποφυγή γενικότερης σύρραξης και για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επειδή θεωρούμε ότι οι οποιεσδήποτε πράξεις βίας είναι ανεπίτρεπτες και καταδικαστέες, θα περιμένουμε από τον κ Ταστάνη να βγει και να καταδικάσει τα χθεσινά έκτροπα και τους τραμπουκισμούς που συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, άλλως σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση, εφεξής, να μην δημοσιεύουμε ανακοινώσεις και άρθρα τους στην ιστοσελίδα μας. Η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται είναι καταδικαστέα.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = δώδεκα