ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΜΙΣΕΛ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα σε δυο βουλευτές κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό. Ο «Βηματοδότης» έχει τις πιπεράτες λεπτομέρειες:

Χαρακτηριστικός της γραμμής που πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να απαντούν (ό,τι να ‘ναι) σε όσους λένε «ψεύτη» τον Πρωθυπουργό ήταν και ο άγριος μεταμεσονύκτιος καβγάς (διανθισμένος με πολλά… γαλλικά) που σημειώθηκε ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.

Η κυρία Ασημακοπούλου έκανε λόγο για τα «παραμύθια» που λέει ο Τσίπρας όσον αφορά και τις διαπραγματεύσεις και το Ασφαλιστικό και κάθε φορά που ο συριζαίος βουλευτής άκουγε τις λέξεις «ψεύτης», «ψέματα» και «παραμύθια» φώναζε: «Ενώ εσείς δεν λέγατε παραμύθια. Και γ@@ώ».

Το φώναξε μία φορά, το φώναξε δύο, το φώναζε συνέχεια, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τη γαλάζια βουλευτή, η οποία να σημειώσω φάνηκε ψύχραιμη και συνέχισε την ομιλία της. Μόλις όμως τελείωσε έτρεξε σαν σίφουνας προς το έδρανο όπου καθόταν ο κ. Παπαδόπουλος και του είπε δυνατά ώστε να την ακούσουν όλοι:

«Έλα έξω αν είσαι άνδρας να λογαριαστούμε». Η πρόκληση για να λογαριαστούν ήταν σαφής, δημόσια και αυστηρή, πλην όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πως δεν άκουσε.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = έντεκα