ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ Η ΚΩ/ΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΣΗ: ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΛΕΞΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ

Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει». 

Αυτό ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν την Πέμπτη στη μεγάλη συγκέντρωση κατά του ασφαλιστικού στο Σύνταγμα και το σύνθημα αυτό επέλεξε να τραγουδήσει στην πορεία η τέως Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε στην πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και δίπλα σε άλλους διαδηλωτές φώναξε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τραγούδησε για τη νύχτα τη «μαγική σαν την Αργεντινή» και ποιος στα ελικόπτερα θα μπει.

Αφού τραγούδησε για τη νύχτα τη μαγική, η κυρία Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε το Twitter για να σχολιάσει τις πρωτοφανείς κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά του ασφαλιστικού.

«Η κοινωνία στο δρόμο, ο Αλέξης Τσίπρας στη Μέρκελ, τα ΜΑΤ μέσα στη Βουλή, τα χημικά στους διαδηλωτές, τα μιντιακά φερέφωνα στις υπηρεσίες σας. Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την Κυβέρνηση και τη διαπλοκή που ξέρατε», έγραψε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, συμπληρώνοντας ότι «εμείς θα οικοδομήσουμε την ζωή και την πραγματικότητα που θέλουμε, αξίζουμε, μπορούμε και που μας στερήσατε».

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = δεκατέσσερα