Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»του δήμου Γλυφάδας έχει κοινωνικό χαρακτήρα και προσφορά και αφορά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, κι όχι για να κάνει τα θελήματα νέων ανθρώπων που μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνοι τους

Οι πληροφορίες μου είναι ότι ο συγκεκριμένος δημότης δεν πληροί  τις προϋποθέσεις ένταξης του στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Λασπολογείς με εμμονή την κοινωνική λειτουργό κ. Χρύσα Κούτσιου και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Λένα Δεναξά  για τις οποίες όπως έχω ξαναγράψει  τρέφεις οργή και μίσος.

Στην πορεία, σου προέκυψα εγώ γιατί ανέβασα δημοσίευμα όπου αναφερόμουν στις ανακρίβειες και τις ηλιθιότητες που ανεβάζεις για εμένα προσωπικά (έλαβες την απάντηση μου), για τον αναμορφωτή δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, τα περί εκλογικής νοθείας στις δημοτικές εκλογές στη Γλυφάδα και άλλες τέτοιες μαρουλοφιλοσοφίες και ηλιθιότητες.

Άκου λοιπόν αγαπητέ κ. Οικονόμου για να τελειώνουμε μια για πάντα με εσένα.

Κατά όσο με αφορά ότι γράφεις εναντίον μου αξιολογείται κατάλληλα και θα ακολουθήσουν τα δέοντα. Να πάμε όμως και στο ζουμί της υπόθεσης. Το γιατί απορρίφτηκε το αίτημα σου για το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» σου έχει γίνει γνωστό. Μια απόφαση όπως επικαλείσαι από το  «Συνηγόρου του πολίτη»  δεν είναι δυνατή για να αποτρέψει τα εις βάρος σου στοιχεία αυτά είναι κατατιθέμενα στις αρμόδιες αρχές.  Δεν μπορείς όμως να ζητάς μια τέτοια προνομιακή μεταχείριση 40 χρόνων αρτιμελής  άνθρωπος που θα έπρεπε να στύβεις την πέτρα.

Αν ψάχνεις για οικιακή βοηθό η κάτι άλλο η υπηρεσία δεν προσφέρεται, υπάρχουν ηλικιωμένοι και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα που την έχουν ανάγκη.  Φίλτατε δεν χρειάζεσαι το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι». Πιθανότατα  εξ όσων έχω δει μέχρι τώρα μέσα από τα ψευτοπροφίλ, τις ομάδες που διαχειρίζεσαι και τα μηνύματα που μου έχεις στείλει έχεις μια εμμονή που πιθανόν  χρειάζεσαι ψυχίατρο, αλλά αυτό είναι θέμα δικό σου.

Εδώ θα πρέπει να πω για να καταλάβει και  ο κόσμος ότι είσαι ένας εριστικός –  εμμονικός  τύπος που αρέσκεσαι στις κοκορομαχίες και τις απειλές προφανώς έτσι φτιάχνεσαι έτσι εκτονώνεσαι για να πάει καλά η μέρα σου κρυπτώμενος πίσω από το Κίνημα Υποστηρικτών του Ανδρέα Παπανδρέου  όπου παρασύρεις και άλλους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν επακριβώς τι έχει συμβεί  να καταφεύγουν σε αλχημείες .

Φίλτατε, προφανώς τελείς εν συγχύσει όταν με αποκαλείς τρολ, κι αυτό γιατί  σου διαφεύγει ότι έχω μια συνεχή παρουσία στα κοινά της Γλυφάδας επί 30 χρόνια αλλά αυτό δεν με ενοχλεί,το λέω για να μην πιάνεσαι αδιάβαστος.

Κλείνοντας γιατί δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο, θα πω μόνο τούτο. Το θέμα σου ήρθε στη δημοτική συνεδρίαση από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Γιάχο, όπου χθες μου άφησες δεκάδες σχόλια σε ανάρτηση που αφορούσε τον κ. Γιάχο. Κατανοώ το ένα χέρι νίβει τα’ άλλο κα τα δυο το πρόσωπο. Στο θέμα με την ευαισθησία που τον διακρίνει έδωσε απαντήσεις ο δήμαρχος  Γιώργος Παπανικολάου  ο οποίος είπε ότι οι υπηρεσίες του δήμου κάνουν ότι είναι απολύτως εφικτό για τον κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη καταλήγοντας ότι δεν είναι σωστό κάποιος που δεν πέτυχε αυτό που ήθελε να καθυβρίζει την κ. Δεναξά και τον ίδιο προσωπικά μέσα από ομάδες  στο fb.

Προφανώς όπως θα κατάλαβες με τις ύβρεις και τη συκοφαντία δεν κερδίζεις τίποτα, χρειάζεται να χαλιναγωγήσεις το εριστικό σου ύφος και τον τρόπο που απευθύνεσαι κι αν δεις ότι δεν μπορείς να το ελέγξεις συμβουλέψου κάποιον ειδικό.

Εφεξής το τι θα γράψεις δεν με αφορά και δεν θα επανέλθω, όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα ας συμβουλευτεί τις αρμόδιες υπηρεσίες. Σου εφιστώ όμως την προσοχή μην παρασύρεις ανθρώπους με αυτά που γράφεις και μη μολύνεις τη μνήμη ανθρώπων που πέρασαν στην ιστορία αυτού του τόπου.

3 σχόλια σε Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»του δήμου Γλυφάδας έχει κοινωνικό χαρακτήρα και προσφορά και αφορά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, κι όχι για να κάνει τα θελήματα νέων ανθρώπων που μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνοι τους

  • Αλεξάνδρα βαξεβάνογλου  λέει:

    Έχοντας κι εγώ δύο γονείς ενταγμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», μόνο καλά λόγια έχω να πω για την προσπάθεια και την προσέγγιση σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Καθώς τόσο η κοινωνική λειτουργός Κα Κούτσιου, όσο και η νοσηλεύτρια του προγράμματος Κα Ζαρογιαννη Ελένη προσέφεραν άψογες υπηρεσίες όσο ήταν εφικτό στις ανάγκες των γονιών μου. Με ανθρωπιά και φροντίδα και πάντα με καλή διάθεση τους έκαναν να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά. Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ευχαριστώ. Να συνεχίσουν έτσι γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που εκτιμούν.

  • Αλεξάνδρα βαξεβάνογλου  λέει:

    Ανοικω στην κατηγορία των πολιτών που και οι δύο γονείς μου είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι. Και μόνο καλά λόγια έχω να πω τόσο για την κοινωνική λειτουργό Κα Κούτσιου, όσο και για την νοσηλεύτρια του προγράμματος Κα Ζαρογιαννη Ελένη. Καθώς προσέγγισαν με πολύ ενδιαφέρον και φροντίδα στο βαθμό που ήταν εφικτό τις ανάγκες τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο τους.

  • Δέσποινα Ζανετή  λέει:

    Διαβάζοντας την ανάρτηση σας,συμφωνώ απόλυτα μαζί σαςκαι Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από το Βοήθεια στο Σπίτι. Ειμαι παραπληγική και από τις πρώτες πιστεύω που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Η εξαίρετη κοινωνική λειτουργός κ.Κούτσιου υπεύθυνη του προγράμματος,με βοήθησε μεχρι σήμερα σε ότι ειχα ανάγκη και δεν μπορούσα να το κάνω μόνη μου.Διαβάζω αυτά που λέει κάποιος κύριος που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο πρόγραμμα και απορώ,δεν λέει δοξασοι ο Θεός που είναι καλά και περπατάει, ετσι δεν εχει ανάγκη κανένα Βοήθεια στο Σπίτι. Λυπάμαι πολύ γιατί στοχοποιει εναν εξαιρετικό άνθρωπο την κ. Κουτσιου και δεν καταλαβαίνει οτι εκείνη κάνει την δουλειά της και τίποτε άλλο. Εύχομαι να τον σταματήσει καποιος!!Επιτέλους δεν μπορεί ο κάθε προβληματικός να διασυρει με το ετσι θέλω υποληψεις αλλων ανθρώπων

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 6 =