ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ: «ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Το νομοσχέδιο είναι μία άδικη πρόταση που «στέλνει τον λογαριασμό στις επόμενες γενιές», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά από τη συνάντησή του με τον Γιάννη Παναγόπουλο

Μετά από μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε σήμερα η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, είναι οξύμωρο να επισκέπτεται την ΓΣΕΕ η κεντροδεξιά, όταν η κυβέρνηση δεν συζητά μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην ΓΣΕΕ, ο κ. Παναγόπουλος τον κάλεσε να προωθήσει τη θέση της απόσυρσης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που έχει διατυπώσει. «Η κυβέρνηση πρέπει να έρθει να κάνει εκτεταμένο διάλογο», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος, προσθέτοντας ότι «αυτό δεν είναι νομοσχέδιο, είναι μία δημοσιονομική διευθέτηση που δεν δίνει λύση στο μείζον θέμα της κοινωνικής ασφάλισης».  

Ο «λογαριασμός» των 1,8 δισ. ευρώ για το ασφαλιστικό είναι προϊόν της καταστροφικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι το νομοσχέδιο είναι μία άδικη πρόταση που «στέλνει τον λογαριασμό στις επόμενες γενιές».

«Το ασφαλιστικό δεν θα λυθεί αν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Ζητήσαμε την απόσυρση του νομοσχεδίου που είναι προβληματικό. Η κυβέρνηση επιτέλους να σοβαρευτεί», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = δεκαπέντε