ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στραβά φαίνεται να ξεκίνησε η εβδομάδα μας αφού με την πρώτη ακτίνα φωτός γίναμε και πάλι μάρτυρες του εμμονικού συκοφάντη που μέσα από τις αναφορές και τις παρεμβάσεις του επιδιώκει την προβολή και την δημοσιότητα.

Πράγματα και θάματα στην Γλυφάδα. Οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν, έτσι  μετά την δήλωση των εργαζομένων ότι βρίσκονται στο πλευρό του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, ακολούθησε άλλο δημοσίευμα με τους εργαζόμενους στο Δημοτικό γκαράζ να επισκέπτονται και να ζητούν βοήθεια και προστασία από τον Γιαννακόπουλο.  Αλήθεια ή ψέματα;

Σήμερα λοιπόν έχουμε, επιστολή  Γιαννακόπουλου με θέμα την βοήθεια που “θέλει” να προσφέρει στους εργαζόμενους”  στο Δημοτικό γκαράζ, καθώς επίσης επιστολή του στον Δήμαρχο που με ύφος χωροφύλακα, του ζητά να γίνει στο Νέο Κοιμητήριο, θάλαμος Αποτέφρωσης Νεκρών.

Από εμμονικός δικομανής, τοπικός εισαγγελέας, ενεργός δημότης, διώκτης του οικονομικού εγκλήματος,  κ.α,  σήμερα και  “προστάτης”.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του….Άλλη μέρα αύριο…

ΥΓ

Το προεδρείο των εργαζομένων θα πρέπει να πάρει θέση για να σταματήσουν τελικά να διασύρονται όλοι οι εργαζόμενοι από τέτοιου είδους παιχνίδια που κάποιοι επιδιώκουν να παίζουν την πλάτη τους, για ιδίων όφελος.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 5