ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΙΛΓΚΕΡΙΔΗΣ

Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας. Αυτό ακούστηκε πολλές φορές κατά την χθεσινοβράδυνη εκδήλωση των Ποντίων. Με την ανεπανάληπτη λαοθάλασσα στην πλ. Κονίτση αλλά και τους γύρω από αυτήν χώρους που ήταν ασφυκτικά γεμάτοι, έκλεισε μια σειρά εκδηλώσεων μνήμης και ιστορικής διαδρομής των Ποντίων, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και πραγματικά να απολαύσουν μια μοναδική εκδήλωση του ματωμένου ξεριζωμού, του Ελληνισμού των Ποντίων.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο αξίζει να πούμε ότι μέσα από αυτήν την μοναδική εκδήλωση του Συλλόγου των Ποντίων “Η ΡΩΜΑΝΙΑ”, στην οποία θα έχουμε αναφερθούμε εκτενέστερα σε άλλο μας δημοσίευμα, αυτό που πραγματικά ξεχωρίσαμε και θα πρέπει να καταθέσουμε είναι ο θαυμασμός και η αγάπη του κόσμου προς τον πρόεδρο του Συλλόγου των Ποντίων κ. Κυριάκο Τιλγκερίδη, τον οποίο σε κάθε του εμφάνιση αντάμειβαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα, αναγνωρίζοντας του την δημιουργική 7χρονη θητεία του ως πρόεδρος του Συλλόγου, όχι μόνο επιτυχημένη αλλά ίσως μια από τις καλύτερες περιόδους δημιουργίας του Συλλόγου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το ήθος την εντιμότητα και την προσφορά του ανδρός.

Μιλώντας για λίγο μαζί του φανερά συγκινημένος αλλά και περιχαρής για την ανεπανάληπτη αυτή εκδήλωση αλλά και την προσέλευση του κόσμου με την ταπεινότητα που τον διακρίνει μας είπε ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν και μόχθησαν για να υπάρξει αυτό το σημερινό αποτέλεσμα, όπως επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πάντα βρίσκεται κοντά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Κλείνοντας να θυμίσουμε ότι το όνομα του προέδρου των Ποντίων Κυριάκου Τιλγκερίδη έχει απασχολήσει τον τελευταίο μήνα με πολύ θετικά σχόλια τον τοπικό τύπο (πιθανή υποψηφιότητα για τον Δήμο Γλυφάδας) και ανεπιφύλακτα τολμούμε να πούμε ότι αν οι συζητήσεις που οι πληροφορίες μας λένε ότι διεξάγονται έχουν αίσιο τέλος, η υποψηφιότητα του Κυριάκου Τιλγκερίδη θα αποτελεί ίσως την μοναδική λύση, για το μέλλον αυτής της πόλης, κάτι που το ευχόμαστε όλοι.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = ένα