Το καθρεπτάκι απαραίτητο: Μοντέλο του OnlyFans παρατήρησε κάτι παράξενο στον όρχι πελάτη στη διάρκεια «ροζ» βιντεοκλήσης και του έσωσε τη ζωή

Φαίνεται ότι δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες, κάποιοι μπορεί να… μην φορούν και τίποτα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Belle Grace, του μοντέλου του OnlyFans που έσωσε τη ζωή ενός πελάτη χάρη στην παρατηρητικότητά της.

Η νεαρή κοπέλα από την Αγγλία, που βγάζει κάθε μήνα 50.000 δολάρια από το kinky περιεχόμενο που δημοσιεύει στην συνδρομητική ιστοσελίδα, άρχισε να τις ροζ βιντεοκλήσεις με τον άνδρα πριν περίπου δύο χρόνια. Μία μέρα το μοντέλο παρατήρησε ότι μέσα σε διάστημα έξι μηνών ο ένας από τους όρχεις του άνδρα συνεχώς διογκωνόταν.

«Του είπα “ειλικρινά, νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξεις”. Μου πήρε περίπου τέσσερις-πέντε εβδομάδες για να τον πείσω. Μου είπε “ντρέπομαι πραγματικά να πάω, δεν θέλω”» είπε στο Yahoo lifestyle και αναμεταδίδει η New York Post.  «Του είπα να πάει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο» πρόσθεσε.

Η Grace έμεινε άναυδη όταν ο άνδρας πήγε στον γιατρό και διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου των όρχεων. Οι γιατροί τον χειρούργησαν αμέσως και όπως λέει δεν θα είχε πάει ποτέ στον γιατρό αν δεν επέμενε η Grace.

Ο συνδρομητής του OnlyFans, που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά του, είπε ότι ζει χάρη στο μοντέλο, αφού πλέον ο καρκίνος έφυγε. «Δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά που με ενθάρρυνε να κλείσω το ραντεβού με τον γιατρό. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά» είπε.

Η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί δούλευε στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και μπορούσε να εντοπίσει τις αλλαγές στο σώμα. Λάτρευε τη δουλειά της και άνοιξε τον λογαριασμό στο OnlyFans για να έχει έξτρα εισόδημα. Αναγκάστηκε όμως να παραιτηθεί όταν ένας συνάδελφός της βρήκε τον λογαριασμό της στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και το είπε σε όλους!

Η απόφαση της παραίτησης μόνο καλό έκανε στην τσέπη της βέβαια αφού βγάζει 10 φορές περισσότερα. Είναι στο 0,1% δημιουργών περιεχομένου που κερδίζει μεταξύ 40.000-50.000 δολάρια το μήνα, μισό εκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο!

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 5